Pod koniec podstawówki, czy na początku gimnazjum pierwsza moda, obowiązkowo wszyscy na onecie. Taki prawdziwy zapał do prowadzenia bloga mam jednak od niedawna, zobaczymy co z tego wyjdzie. Zdążyłam już poznać(wirtualnie) wielu ciekawych ludzi, więc może dzięki tym interakcjom tak szybko się nie zniechęcę, jak dawniej
Piszę już trzy miesiące obecnego bloga. Wcześniejszy "prowadziłam" od lipca, było to zaledwie 10 notek, które w większości napisałam w styczniu. Mam nadzieję, że mój zapał nie zniknie szybko i wam też tego życzę
Od 2007 roku. Przez 7 lat pisałam blog kulinarny. Potem się wypaliłam, zamknęłam i otworzyłam blog kreatywny.
piotr-ek2408 Blogger.Klub
Dołączył/a: 16 Maj 2014 Posty: 16 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-05-18, 16:40
Od dłuższego czasu nosiłem się z zamiarem stworzenia bloga z grami i aplikacjami na Androida, parę tygodni temu postanowiłem go otworzyć
______________________________________________________ Zapraszam na mojego bloga, poświęconego ciekawym grom i aplikacjom na platformę Android. http://andropolska.blogspot.com
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).