ja uwielbiam, jak facet jest ogolony na łyso (no co poradzę? ) jak to mawia mój K. fryzura klasyczna czyli od 0mm do 3mm Sama kiedyś ogoliłam cały łeb na 2mm i nosiłam taką fryzurę przez rok (dobrze, że człowiek robi się starszy, dojrzewa i mądrzeje)
krótko ścięty facet wygląda bardziej agresywnie i męsko, kobieta, która chce papucia każe mu iść i się obcinać na hipsternie
Przez 4 lata chodziłem łysy, nie jak Kojak, czyli na kolanko, lecz po prostu maszynką. Później zapuściłem włosy i jak powiadał Kazik: 'krótko z przodu, długo z tyłu', czyli przeszedłem ze skrajności w skrajność. A teraz mam ala irokeza / klasyczną męską fryzurkę.
Imię: Adam
Wiek: 27 Dołączył/a: 20 Sie 2013 Posty: 16 Miasto: Kętrzyn
Wysłany:
2013-08-24, 21:50
Kiedyś ścinałem się bardzo krótko. Teraz postanowiłem trochę zmienić swój design i ścinam się krótko po bokach i z tyłu, a z przodu średnio. Fryzjerka nazywa tą fryzurę "irokez", jednak wcale to tak nie wygląda
Aktualnie kupiłem sobie maszynkę elektryczną i obcinam się na troszkę dłuższe włosy, nie lubię długości typu 3mm. Dwa lata temu miałem włosy za uszy, zaczynały mi się kręcić i wszyscy chwalili jakie są ładne co mnie zniechęcało do ich obcięcia, ale jednak wybrałem wygodę.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).