Ja mam materiałów, pomysłów sporo. Zahaczam o parę rzeczy, więc do każdego działu zawsze mam co dodać. Brak mi czasu póki co na większą ilość postów, a także cierpiałam na brak dobrego aparatu. Jakoś leci ;-)
Jak mi wpadnie jakiś pomysł to zapisuję na kartce/tablecie/telefonie/ręce, a później na spokojnie przygotowuję wpis. Czasem pisze na bieżąco, a czasem robię dwa - trzy wpisy i zapisuję w szablonach i później tylko wstawiam. Ale wygodniej mi pisać na bieżąco, bo jak najpierw napiszę, a dodam po kilku dniach to mam wątpliwości, że mogłam napisać lepiej, więcej, etc.
posty o tematyce głównej to na razie jakieś 20 postów później liczę na zaangażowanie odbiorców bo na tym ma polegać mój blog ktoś podsyła propozycje a ja ją obrabiam i wrzucam
Ja z racji formy mojego bloga muszę z reguły pisać na bieżąco, jednak jeśli czas pozwala to posty ogólnotematyczne próbuję przygotowywać na zaś. Łatwe to w teorii, bo póki co udało mi się raptem dwa takie posty "na zapas" przygotować i już zostały wykorzystane Zresztą ja chyba i tak wolę pisać na bieżąco. Lepsza wena
U mnie jest materiału na dużo do przodu, bo opowiadania piszę od dawna a do blogowania wróciłem ledwo dwa dni temu. Także mam materiał na minimum kilka miesięcy blogowania do przodu i póki co nie muszę się o nic martwić. Zastanawiam się co najwyżej, czy nie poszerzyć zakresu tematycznego mojego bloga (wtedy mógłbym sobie pisać ile zechcę), ale to jeszcze zobaczymy...
Ja mam czasami przygotowany materiał, który leży i czeka na publikację. Nieraz zbierają mi się i 3-4 wpisy do przodu. Czasami piszę na bieżąco. Najczęściej dodaję same tytuły notek jako harmonogram tego, co chcę napisać.
______________________________________________________ Student. Pasjonat muzyki. Prawie lekarz. Bloger.
Zapraszam do mnie: http://www.thinkhealthypz.blogspot.com/
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).