Ostatnimi czasu L'Oreal True Match i Infallible najjaśniejsze. Przymierzam się do zakupu czegoś droższego od tych drogeryjnych, ztotalnie wysokiej półki - Lancome Teint Idol. Zbiera bardzo dobre recenzje od bladolicych więc powinien w końcu podejść ale mam ból tyłka na myśl o wydaniu 160zł za buteleczkę mazidła i ciągle to odwlekam
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
Ja używam aktualnie słynnego Revlonu CS 150 Buff, ale szukam czegoś lżejszego jednak. Myślę o zakupie podkładu Bourois Healthy Mix w odcieniu 51, ale ciężko z dostępnością tego właśnie koloru u mnie w Rossmannie
Dawniej Revlon najjaśniejszy, a teraz krem BB z bell. Mam ten problem że jestem blada jak ściana - wszystkie blizny i przebarwienia widać u mnie na kilometr. Revlon uwielbiałam, ale po zmianie wersji nowa spływa po mnie po godzinie.
maciejka298 Blogger.Klub
Jak na razie używam podkładu AA Lumi, ponieważ tylko on ma na tyle żółty kolor, że nie odcina mi się od szyi. W kwestii koloru w moim przypadku nawet Healthy Mix jest minimalnie gorszy, ponieważ ma lekkie beżowe tony
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).