Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 31
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Arachnofobia - czy boisz się pająków?
ambi

Odpowiedzi: 88
Wyświetleń: 20428

PostForum: HydePark   Wysłany: 2014-04-14, 22:45   Temat: Arachnofobia - czy boisz się pająków?
nie, nie boję się ;)
  Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?
ambi

Odpowiedzi: 254
Wyświetleń: 69202

PostForum: HydePark   Wysłany: 2014-04-14, 22:43   Temat: [podróże] Gdzie byłeś, gdzie chciałbyś pojechać?
Po pierwsze podróż koleją transsyberyjską. Choć to pewnie uda się zrealizować dopiero kiedy moje córki będą dorosłe.
Salvation Mountain w USA
Zhangye w Chinach
Islandia (bez konkretów, po prostu)
Moskwa
Gruzja

Tam chciałabym.
  Temat: Samochód moich marzeń
ambi

Odpowiedzi: 138
Wyświetleń: 78376

PostForum: HydePark   Wysłany: 2014-04-14, 22:38   Temat: Samochód moich marzeń
Nissan Patrol kiedyś będzie mój!

...a jak mnie na niego nie będzie stać, to se chociaż Vitarkę sprawię.
  Temat: {dyskusja} Blogi kosmetyczne, blogi urodowe
ambi

Odpowiedzi: 35
Wyświetleń: 12802

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2014-04-14, 22:24   Temat: {dyskusja} Blogi kosmetyczne, blogi urodowe
Pewnie dziwna jestem, bo nie czytam takowych.
No dobra, może z kilka razy szukałam czegoś na temat naturalnych kosmetyków i info uzyskałam na blogach. Niestety nie jestem w stanie przypomnieć sobie ich tytułów.
  Temat: O czym jest Twój blog?
ambi

Odpowiedzi: 454
Wyświetleń: 1898023

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2014-04-14, 22:16   Temat: O czym jest Twój blog?
Nie będę zbyt oryginalna - szyję sobie w wersji soft.
  Temat: Co teraz czytasz?
ambi

Odpowiedzi: 374
Wyświetleń: 74851

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2014-04-14, 22:15   Temat: Co teraz czytasz?
"Cyrk nocy" Erin Morgenstern
  Temat: Muzyka filmowa
ambi

Odpowiedzi: 34
Wyświetleń: 14038

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2014-04-14, 22:01   Temat: Muzyka filmowa
Michał Lorenc i jego cudeńka do filmu "Bandyta". Zwłaszcza "Taniec Eleny"... coś pięknego.

https://www.youtube.com/watch?v=zxMum4IAD98
  Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
ambi

Odpowiedzi: 337
Wyświetleń: 84561

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2014-04-14, 21:58   Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
Właśnie! "Płynące wieżowce" wyszły na dvd klika dni temu. Muszę obejrzeć. No i czekam z niecierpliwością na "Hardkor disco" w moim mieście.
  Temat: London Trip PatrykPiotr
ambi

Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 3748

PostForum: Fotografia   Wysłany: 2014-04-14, 21:52   Temat: London Trip PatrykPiotr
Ale... wszystko pstrykasz Nikonem 60D? No i co, jednak nie reguła, że dobre zdjęcia można robić tylko dobrym sprzętem. Trzeba mieć oko. A tak z ciekawości, portrety robisz jakim obiektywem?

Choć przyznam, że zdjęcia wklejone tu, na forum są jakieś takie nienaturalne.
  Temat: Fotografia analogowa
ambi

Wyświetleń: 7897

PostForum: Fotografia   Wysłany: 2014-04-14, 21:45   Temat: Fotografia analogowa
Dzięki! A no właśnie, co człowiek, to opinia. Inne źródła powiadały, że Lubitiel jakościowo Starta zjada. No nie wiem... na allegro używki stoją podobnie.

Z tym, że z lustrzanką dwuobiektywową nie miałam nigdy styczności. Chyba, że coś klasycznego by się znalazło, dobrego i kompatybilnego z filmem 120? Ja nie znam się na tym kompletnie, nie moja bajka. To znaczy, jak do tej pory ;)
  Temat: Fotografia analogowa
ambi

Wyświetleń: 7897

PostForum: Fotografia   Wysłany: 2014-04-14, 21:28   Temat: Fotografia analogowa
A ja tak w stronę łomografii pójdę - ma/miał ktoś Lubitiela 166? Dostałam kliszę Lomography Color Slide/X-Pro 120 i zastanawiam się czym by ten film zużyć i czy właśnie Lubitiel się sprawdzi.
  Temat: Boisz się latania samolotem?
ambi

Odpowiedzi: 137
Wyświetleń: 76804

PostForum: HydePark   Wysłany: 2014-01-14, 23:59   Temat: Boisz się latania samolotem?
Mam klaustrofobię, a nadeszła taka chwila, że musiałam polecieć samolotem. Brzuch mnie bolał z nerwów już na kilka dni przed wylotem. Wsiadłam... i okazało się, że latanie to coś, co sprawia mi ogromną przyjemność. Zwłaszcza od strony walorów estetycznych nieba.

Strona 2 z 3
Skocz do: