| Autor |
Wiadomość |
Temat: Tradycyjne pamiętniki |
Alabastrova
Odpowiedzi: 80
Wyświetleń: 30328
|
Forum: HydePark Wysłany: 2015-06-10, 23:17 Temat: Tradycyjne pamiętniki |
Ja właśnie zaczęłam nowy zeszyt Różowa okładka "keep calm and be beautiful" może życie też będzie piekniejsze |
Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;> |
Alabastrova
Odpowiedzi: 337
Wyświetleń: 84246
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2015-06-08, 13:46 Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;> |
Wiek Adaline - polecam |
Temat: Co kupiłaś nowego? |
Alabastrova
Odpowiedzi: 101
Wyświetleń: 38224
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2015-05-08, 22:56 Temat: Co kupiłaś nowego? |
Prezent dla mojej Malutkiej kuzynki <3
|
Temat: Jaki masz telefon? Jakie miałeś/aś wcześniej? |
Alabastrova
Odpowiedzi: 177
Wyświetleń: 71131
|
Forum: Telefonia Wysłany: 2015-05-08, 22:54 Temat: Jaki masz telefon? Jakie miałeś/aś wcześniej? |
Samsung S4 od grudnia |
Temat: Nowy blog współtworzony przez uczestników tego forum :) |
Alabastrova
Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 2176
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2015-02-19, 22:54 Temat: Nowy blog współtworzony przez uczestników tego forum :) |
za wszelkie dobre pomysły zawsze 3mam kciuki! |
Alabastrova
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2015-02-18, 19:21 Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;> |
"Love, Rosie". Wspaniały! |
Temat: [Konkurs, Onet] Blog Roku 2014 |
Alabastrova
Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 6982
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2015-02-11, 15:24 Temat: [Konkurs, Onet] Blog Roku 2014 |
pequeninha napisał/a:
Hm... angażujące w sensie?
Zrzeszające ludzi, takie mini społeczeństwa tworzące się wokół blogów. Dziewczyna prowadzi bloga od kilku miesięcy, którego nikt nie komentuje, nie widziałam nigdy żeby się udzielali, angażowali w tworzenie czyli podpowiadali co do tematu czy coś. Wiem, że może są osoby które go czytają ale nie udzielają się bo coś tam, ale nie spodziewam się rzeszy ludzi. Po prostu taki martwy blog, który pamiętnikiem jednak nie jest by można było tłumaczyć pisanie dla pisania dla siebie. Hmn, po prostu jest kawałkiem miejsca w sieci, do którego nikt nie zagląda.
Tytuł Bloga Roku powinien zdobywać blog, który bardziej przypomina platformę komunikacyjną, której tylko wymówką są wpisy, może natchnieniem do tych rozmówek. Tak postrzegam takie wyróżnienie, bloga który powinien mieć taki tytuł. Coś bardziej wartościowego, zmuszającego/zachęcającego odbiorców do własnych przemyśleń i dzielenia się nimi. Tutaj na forum znajdę 20 co najmniej, które wg mnie na taką szarfę zasługują |
Temat: [Konkurs, Onet] Blog Roku 2014 |
Alabastrova
Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 6982
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2015-02-10, 13:05 Temat: [Konkurs, Onet] Blog Roku 2014 |
Moja "znajoma" startuje. Nie życzę jej źle, ale moim zdaniem tytuł Bloga Roku powinny zajmować dużo bardziej angażujące blogi. Serio. To pokazuje jak bardzo ludzie miałcy, beznadziejni mają parcie na szkło. Jeszcze bloga nie zaczną prowadzić dobrze jak już się po tytuły i oklaski pchają (łokciami się rozpychając). Żenujące.
Ja nie startowałam i nigdy nie będę. Mam bardzo bardzo niskie mniemanie o tym konkursie. |
Alabastrova
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2015-02-08, 21:55 Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;> |
"Słowo na M" - z Harrym Potterem Na sobotnią nudę w sam raz |
Alabastrova
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2015-01-03, 14:44 Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;> |
"Anabelle" - Całkiem całkiem. ma kilka momentów w których aż się podskakuje z przerażenia |
Temat: Piwne Mity |
Alabastrova
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 3862
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2014-12-26, 15:44 Temat: Piwne Mity |
| Nie lubię alkoholu i staram się unikać jak ognia. Mam jednak w sumie sugestie medyczne by to piwko co jakiś czas wychylić (fu!). Zatem nasuwa się pytanie czy piwo rzeczywiście ma właściwości wypłukujące piasek i kamienie z nerek, czy ma jakieś dobre skutki zdrowotne (poza dobry humorem - z czym tez nie do końca się zgadzam)? Czy to tylko fake, a jedyne działanie które może przysłużyć się do zwalczania kamieni to moczopędne właściwości i na tym "magiczna moc piwa" się kończy? |
Temat: Tłumaczysz tekst, czy słuchasz bezwiednie w innym języku? :) |
Alabastrova
Odpowiedzi: 22
Wyświetleń: 8518
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2014-12-21, 21:41 Temat: Tłumaczysz tekst, czy słuchasz bezwiednie w innym języku? :) |
Nie znam żadnego języka obcego poza łaciną podwórkową z której wtrącenia w rapsie tłumacze na bieżąco. Innych utworów słucham bezwiednie, nie skupiam się na tekście. Jeżeli coś mi wpadnie w ucho melodyjnie to wchodzę na portale z tekstami piosenek i ... właśnie tak powstały płatki chocapic |
| |