| Autor |
Wiadomość |
Temat: Wulgaryzmy . . . |
Baśka
Odpowiedzi: 53
Wyświetleń: 23146
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2017-03-02, 11:52 Temat: Wulgaryzmy . . . |
U innych mi nie przeszkadzają, chyba że w towarzystwie są dzieci, to wtedy zwracam uwagę. Samej zdarza mi się używać ich rzadko, najczęściej jak coś mi nie idzie - rzucę coś na k... albo ja p... i zaraz wychodzi |
Temat: [konkursy] nagrody w konkursach |
Baśka
Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 29692
|
Forum: Internet Wysłany: 2017-03-02, 11:34 Temat: [konkursy] nagrody w konkursach |
Jakieś płyty, t-shirt, parę złotych w zdrapkach itp Ogólnie nie najgorzej sobie radzę |
Temat: Czy jako kobieta grasz w gry komputerowe? |
Baśka
Odpowiedzi: 26
Wyświetleń: 10507
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2017-02-28, 19:44 Temat: Czy jako kobieta grasz w gry komputerowe? |
Kiedyś grałam we wszystko co mi wpadło w ręce i zdarzało mi się zarywać noce, teraz gram już sporadycznie i przeważnie w jakieś rpg, ewentualnie simsy |
Temat: [TAK/NIE] Czy umieszczać licznik odwiedzin/online na blogu? |
Baśka
Odpowiedzi: 177
Wyświetleń: 65980
|
Forum: Trendy w Blogosferze Wysłany: 2017-02-28, 11:57 Temat: [TAK/NIE] Czy umieszczać licznik odwiedzin/online na blogu? |
| Miałam, ale po przeczytaniu całego tematu usunęłam. I tak nigdy nie traktowałam tego jako odzwierciedlenia popularności bloga, to była bardziej ciekawostka dla zaglądających. U innych też rzadko zwracam na takie rzeczy uwagę, bo nie po to odwiedzam ich blogi, chociaż jak się rozciąga taka statystyka "kto i skąd" na pół metra na pasku bocznym, to trudno nie zauważyć. |
Temat: co bys zrobil/a po wygraniu 10 milionow w totku |
Baśka
Odpowiedzi: 138
Wyświetleń: 41401
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2017-02-27, 20:45 Temat: co bys zrobil/a po wygraniu 10 milionow w totku |
Zainwestowałabym we własny dom, bo sąsiedzi z bloku doprowadzają mnie czasami do białej gorączki |
Temat: Jaką datę ma najstarszy mail w Twojej skrzynce? |
Baśka
Odpowiedzi: 65
Wyświetleń: 24874
|
Forum: Internet Wysłany: 2017-02-27, 20:39 Temat: Jaką datę ma najstarszy mail w Twojej skrzynce? |
2006 - potwierdzenie rejestracji na Allegro. Nie wiem nawet po co to trzymam Staram się regularnie ją czyścić, ale to daremny trud, bo rzadko schodzę poniżej 300 maili - a nuż będzie potrzebne i co wtedy lol |
Temat: [Blogger, zmiany] Nowy interfejs użytkownika na bloggerze |
Baśka
Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 3814
|
Forum: Forum Blogger Wysłany: 2017-02-27, 20:27 Temat: [Blogger, zmiany] Nowy interfejs użytkownika na bloggerze |
Wolałam stary interfejs, zaraz po zalogowaniu było widać czy jakieś komentarze czekają na zatwierdzenie, a teraz muszę sama sprawdzać. Poza tym po kliknięciu obserwatora nie wyświetla się jego strona, a jedynie blogi, które on/ona obserwuje i często nie mam jak do nich wpaść, jeśli sama nie mam ich w obserwowanych |
Temat: Trzecie spojrzenie na Holmesa. |
Baśka
Odpowiedzi: 31
Wyświetleń: 15472
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2017-02-27, 20:10 Temat: Trzecie spojrzenie na Holmesa. |
Htsz napisał/a: Pojawił się w 2017 roku, ale mam jakieś dziwne uczucie... hmm jakby wypadł o wiele słabiej niż poprzednie? Nie wiem czy to wygórowane oczekiwania czy może nie zrozumiałem sensu tych trzech odcinków, ale trochę się zawiodłem.
Mam te same odczucia. Osobiście podobał mi się tylko drugi odcinek. W finale trochę odlecieli, co mnie smuci, bo taki serial zasługiwał na lepszy koniec. |
Temat: Czy czytanie rzeczywiście czyni nas lepszym? |
Baśka
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 5482
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2017-02-27, 20:05 Temat: Czy czytanie rzeczywiście czyni nas lepszym? |
Dla mnie to po prostu jedna z moich pasji, żaden tam powód do wywyższania się, bo jest tyle tematów, w których jestem zielona, że głowa mała A co mi to daje? Oprócz oczywistych odpowiedzi powiedziałabym, że radzę sobie nie najgorzej w scrabblach i zwracam uwagę na gramatykę. Lubię też gry i filmy/seriale - jedno drugiego nie wyklucza. A beletrystyka też poszerza horyzonty, a już na pewno wyobraźnię |
Temat: Ulubiona piosenka to ...? |
Baśka
Odpowiedzi: 71
Wyświetleń: 24547
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2017-02-27, 19:34 Temat: Ulubiona piosenka to ...? |
| Obecnie Riverside - Agnes Obel |
Temat: Smutne piosenki |
Baśka
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 40132
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2017-02-27, 19:29 Temat: Smutne piosenki |
Austronaut - Professor Green
https://www.youtube.com/watch?v=7NPMs4GTYXk
Zawsze jak tego słucham chwyta mnie za serce |
Temat: Jakie sa twoje fobie? |
Baśka
Odpowiedzi: 30
Wyświetleń: 11527
|
Forum: HydePark Wysłany: 2017-02-27, 19:20 Temat: Jakie sa twoje fobie? |
| Pająki. Nic mnie tak nie przeraża jak te małe sqrczybyki. Wystarczy, że tylko jakiegoś zobaczę i później mam wrażenie, że coś po mnie łazi brrr |
| |