Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 25
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Programy do edycji video
kateglory

Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 8764

PostForum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń   Wysłany: 2013-03-13, 12:04   Temat: Programy do edycji video
Cześć,
nie wiem czy ktoś poruszał już ten temat - jeżeli tak to sorry :kwasny:
Jest może ktoś kto korzysta z programów służących do montowania plików video? Może jakiś konkretny program chciałby polecić? Nie mogę znaleźć swojego jedynego, który przypadłby mi do gustu i byłby w miarę do ogarnięcia...
Przymierzam się do adobe premier, korzysta może ktoś i mógłby się wypowiedzieć?
Będę wdzięczna :D

Pozdr!
  Temat: [fotografia] Jak zrobić dobre zdjęcia w pomieszczeniu?
kateglory

Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 19792

PostForum: Fotografia   Wysłany: 2013-03-13, 11:57   Temat: [fotografia] Jak zrobić dobre zdjęcia w pomieszczeniu?
Cześć,
przyznam, że jestem średniakiem (może nawet słabiakiem) jeżeli chodzi o zdjęcia... mam pytanie :)
Macie może jakąś radę na zdjęcia w pomieszczeniach jak robić, przy jakim oświetleniu i ustawieniach żeby wychodziły lepszej jakości ( mam z tym straszny problem) Czy warto np, kupić lampę albo jakiś konrketny obiektyw?

Będę wdzięczna za pomoc ;)

Pozdrawiam!
  Temat: sposób na piękne włosy
kateglory

Odpowiedzi: 115
Wyświetleń: 38455

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2013-03-13, 11:51   Temat: sposób na piękne włosy
z domowych sposobów na włosy stosuję olejek rycynowy +żółtko i trochę miodu. nakładam na kilka godzin - kuracja wzmacniająca

Pozdr
  Temat: Dieta i te sprawy.
kateglory

Odpowiedzi: 68
Wyświetleń: 25723

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2013-03-12, 13:31   Temat: Dieta i te sprawy.

Alabastrova napisał/a:

Od 2stycznia jestem na diecie. Ściśle przestrzegam porad endokrynologa, mam nawet kilka plansz z propozycjami posiłków. Zmieniłam 80% produktów żywieniowych. Prawie nie sięgam po pieczywo (razowego nienawidzę, a białe ograniczyłam do minimum), mniej słodzę, unikam smażonego... a waga?:) szał! pół kilograma w 3tygodnie.

weź mnie ktoś zabij albo zakop żywcem.

ps. słodyczy nie jadam bo nie lubię, a czekolada to dla mnie kara. Nienawidzę słodkiego.

Może warto trochę ruchu dorzucić :)
  Temat: Blogger Dynamic Views - zaprezentuj bloga w ciekawy sposób
kateglory

Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 11266

PostForum: Forum Blogger   Wysłany: 2013-03-12, 13:21   Temat: Blogger Dynamic Views - zaprezentuj bloga w ciekawy sposób
jak ajest wyższość widoku dynamicznego nad standardowym? Kiedyś próbowałam ustawicz dynamiczny i niestety tylko swój szablon popsułam więc zrezygnowałam z tego pomysłu.
Serio jest to takie uatrakcyjnienie?
  Temat: Katalog blogów bloggera
kateglory

Odpowiedzi: 26
Wyświetleń: 18307

PostForum: Forum Blogger   Wysłany: 2013-03-12, 13:18   Temat: Katalog blogów bloggera
Jest też taki spis blogów o bieganiu: http://blogiobieganiu.blogspot.com/
nie mój więc nie uznajcie tego za autoreklamę :) , ale sama prowadze bloga o bieganiu stąd moje zainteresowanie tą tematyką - a tego typu spisy są naprawdę pomocne
Pozdr
  Temat: Szał na bieganie
kateglory

Odpowiedzi: 62
Wyświetleń: 24247

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2013-03-12, 13:15   Temat: Szał na bieganie
Biegam od kilku lat i obserwuję, jak ten sport (pasja) pochłania kolejne dziesiątki osób. Na ścieżkach, b ieżniach, imprezach biegowych ludzi przybywa tysiącami. Gdzie się nie obejrzę to ktoś biega :)
Osobiście uważam, że jest to "dobra moda". Lepiej jest iść pobiegać niż wrócić do trendu palenia papierosów w liceum :D
Co myślicie o tej modzie na bieganie?
pozdr!
Kasia
  Temat: W jakie gry grasz na serwisach społecznościowych?
kateglory

Odpowiedzi: 38
Wyświetleń: 15496

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2013-03-12, 13:00   Temat: W jakie gry grasz na serwisach społecznościowych?
same gry OK nie wnikam jak ktoś chce to neich gra ale ten cały spam zaproszeń to przesada. Najgorsze jest to że tego nawet nie można wyłaczyć :/
  Temat: [FB, Fan Page] Autoodświeżanie aktywności
kateglory

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 4936

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2013-03-12, 12:53   Temat: [FB, Fan Page] Autoodświeżanie aktywności
mam ten sam problem. podobnie jest z lajkami - raz przychodzi powiadomienie o nowym polubieniu a innym razem nie - nie wiem od czego to zależy :/
  Temat: Porozmawiajmy o pogodzie
kateglory

Odpowiedzi: 422
Wyświetleń: 60880

PostForum: HydePark   Wysłany: 2013-03-12, 12:50   Temat: Porozmawiajmy o pogodzie
ostanie najgorsze chwile... jeszcze tylko tydzien i bedzie coraz lepiej :D
  Temat: Dlaczego kobieta jak maluje rzęsy to otwiera usta?
kateglory

Odpowiedzi: 66
Wyświetleń: 23842

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2013-03-11, 16:35   Temat: Dlaczego kobieta jak maluje rzęsy to otwiera usta?
chyba łatwiej się skupić , niektórzy jak np malują to wystawiają język :oczami:
  Temat: Gdzie mogę napisać żeby stać się aktywnym użytkownikiem?
kateglory

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 2284

PostForum: Pomoc techniczna   Wysłany: 2013-03-11, 16:10   Temat: Gdzie mogę napisać żeby stać się aktywnym użytkownikiem?
dziękuje. spróbuję od przywitania :)

Strona 2 z 3
Skocz do: