| Autor |
Wiadomość |
Temat: Programy do edycji video |
kateglory
Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 8764
|
Forum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń Wysłany: 2013-03-13, 12:04 Temat: Programy do edycji video |
Cześć,
nie wiem czy ktoś poruszał już ten temat - jeżeli tak to sorry
Jest może ktoś kto korzysta z programów służących do montowania plików video? Może jakiś konkretny program chciałby polecić? Nie mogę znaleźć swojego jedynego, który przypadłby mi do gustu i byłby w miarę do ogarnięcia...
Przymierzam się do adobe premier, korzysta może ktoś i mógłby się wypowiedzieć?
Będę wdzięczna
Pozdr! |
Temat: [fotografia] Jak zrobić dobre zdjęcia w pomieszczeniu? |
kateglory
Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 19792
|
Forum: Fotografia Wysłany: 2013-03-13, 11:57 Temat: [fotografia] Jak zrobić dobre zdjęcia w pomieszczeniu? |
Cześć,
przyznam, że jestem średniakiem (może nawet słabiakiem) jeżeli chodzi o zdjęcia... mam pytanie
Macie może jakąś radę na zdjęcia w pomieszczeniach jak robić, przy jakim oświetleniu i ustawieniach żeby wychodziły lepszej jakości ( mam z tym straszny problem) Czy warto np, kupić lampę albo jakiś konrketny obiektyw?
Będę wdzięczna za pomoc
Pozdrawiam! |
Temat: sposób na piękne włosy |
kateglory
Odpowiedzi: 115
Wyświetleń: 38455
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2013-03-13, 11:51 Temat: sposób na piękne włosy |
z domowych sposobów na włosy stosuję olejek rycynowy +żółtko i trochę miodu. nakładam na kilka godzin - kuracja wzmacniająca
Pozdr |
Temat: Dieta i te sprawy. |
kateglory
Odpowiedzi: 68
Wyświetleń: 25723
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2013-03-12, 13:31 Temat: Dieta i te sprawy. |
Alabastrova napisał/a: Od 2stycznia jestem na diecie. Ściśle przestrzegam porad endokrynologa, mam nawet kilka plansz z propozycjami posiłków. Zmieniłam 80% produktów żywieniowych. Prawie nie sięgam po pieczywo (razowego nienawidzę, a białe ograniczyłam do minimum), mniej słodzę, unikam smażonego... a waga?:) szał! pół kilograma w 3tygodnie.
weź mnie ktoś zabij albo zakop żywcem.
ps. słodyczy nie jadam bo nie lubię, a czekolada to dla mnie kara. Nienawidzę słodkiego.
Może warto trochę ruchu dorzucić |
Temat: Blogger Dynamic Views - zaprezentuj bloga w ciekawy sposób |
kateglory
Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 11266
|
Forum: Forum Blogger Wysłany: 2013-03-12, 13:21 Temat: Blogger Dynamic Views - zaprezentuj bloga w ciekawy sposób |
jak ajest wyższość widoku dynamicznego nad standardowym? Kiedyś próbowałam ustawicz dynamiczny i niestety tylko swój szablon popsułam więc zrezygnowałam z tego pomysłu.
Serio jest to takie uatrakcyjnienie? |
Temat: Katalog blogów bloggera |
kateglory
Odpowiedzi: 26
Wyświetleń: 18307
|
Forum: Forum Blogger Wysłany: 2013-03-12, 13:18 Temat: Katalog blogów bloggera |
Jest też taki spis blogów o bieganiu: http://blogiobieganiu.blogspot.com/
nie mój więc nie uznajcie tego za autoreklamę , ale sama prowadze bloga o bieganiu stąd moje zainteresowanie tą tematyką - a tego typu spisy są naprawdę pomocne
Pozdr |
Temat: Szał na bieganie |
kateglory
Odpowiedzi: 62
Wyświetleń: 24247
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2013-03-12, 13:15 Temat: Szał na bieganie |
Biegam od kilku lat i obserwuję, jak ten sport (pasja) pochłania kolejne dziesiątki osób. Na ścieżkach, b ieżniach, imprezach biegowych ludzi przybywa tysiącami. Gdzie się nie obejrzę to ktoś biega
Osobiście uważam, że jest to "dobra moda". Lepiej jest iść pobiegać niż wrócić do trendu palenia papierosów w liceum
Co myślicie o tej modzie na bieganie?
pozdr!
Kasia |
Temat: W jakie gry grasz na serwisach społecznościowych? |
kateglory
Odpowiedzi: 38
Wyświetleń: 15496
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2013-03-12, 13:00 Temat: W jakie gry grasz na serwisach społecznościowych? |
same gry OK nie wnikam jak ktoś chce to neich gra ale ten cały spam zaproszeń to przesada. Najgorsze jest to że tego nawet nie można wyłaczyć |
Temat: [FB, Fan Page] Autoodświeżanie aktywności |
kateglory
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 4936
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2013-03-12, 12:53 Temat: [FB, Fan Page] Autoodświeżanie aktywności |
mam ten sam problem. podobnie jest z lajkami - raz przychodzi powiadomienie o nowym polubieniu a innym razem nie - nie wiem od czego to zależy |
Temat: Porozmawiajmy o pogodzie |
kateglory
Odpowiedzi: 422
Wyświetleń: 60880
|
Forum: HydePark Wysłany: 2013-03-12, 12:50 Temat: Porozmawiajmy o pogodzie |
ostanie najgorsze chwile... jeszcze tylko tydzien i bedzie coraz lepiej |
Temat: Dlaczego kobieta jak maluje rzęsy to otwiera usta? |
kateglory
Odpowiedzi: 66
Wyświetleń: 23842
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2013-03-11, 16:35 Temat: Dlaczego kobieta jak maluje rzęsy to otwiera usta? |
chyba łatwiej się skupić , niektórzy jak np malują to wystawiają język |
Temat: Gdzie mogę napisać żeby stać się aktywnym użytkownikiem? |
kateglory
Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 2284
|
Forum: Pomoc techniczna Wysłany: 2013-03-11, 16:10 Temat: Gdzie mogę napisać żeby stać się aktywnym użytkownikiem? |
dziękuje. spróbuję od przywitania |
| |