| Autor |
Wiadomość |
Temat: Jakie wolicie dziewczyny ? |
Eisen
Odpowiedzi: 107
Wyświetleń: 90034
|
Forum: Męskie sprawy Wysłany: 2013-02-02, 21:48 Temat: Jakie wolicie dziewczyny ? |
Generalnie rude, ale jak zobaczę ładną brunetkę/blondynkę/szatynkę - nie oderwę wzroku |
Temat: Długowłosi |
Eisen
Odpowiedzi: 83
Wyświetleń: 36703
|
Forum: Męskie sprawy Wysłany: 2013-02-02, 21:47 Temat: Długowłosi |
| Zdecydowanie jestem na nie... chociaż - niektórym pasują (ale jak ktoś wyżej wspomniał - tylko pojedynczym osobnikom) |
Temat: panowie jakie macie fryzury... |
Eisen
Odpowiedzi: 100
Wyświetleń: 43939
|
Forum: Męskie sprawy Wysłany: 2013-02-02, 21:45 Temat: panowie jakie macie fryzury... |
| 7mm, 3mm po bokach |
Temat: [dyskusja] majtki czy bokserki ? |
Eisen
Odpowiedzi: 99
Wyświetleń: 68461
|
Forum: Męskie sprawy Wysłany: 2013-02-02, 21:44 Temat: [dyskusja] majtki czy bokserki ? |
Tylko bokserki |
Temat: facet w rurkach |
Eisen
Odpowiedzi: 60
Wyświetleń: 30808
|
Forum: Męskie sprawy Wysłany: 2013-02-02, 21:43 Temat: facet w rurkach |
Cytat gólnie jeśli rurki nie są zbyt obcisłe i nie rzucają się jakoś szczególnie w oczy
jak widzę rurki, mam w głowie od razu stereotyp - albo baba, albo jakiś pedałek. mi się akurat rzuczają w oczy |
Temat: Czy to błąd? Podgląd wcześniejszych wiadomości |
Eisen
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 3505
|
Forum: Rozmowy o Forum Wysłany: 2013-02-02, 21:41 Temat: Czy to błąd? Podgląd wcześniejszych wiadomości |
tak, wiem, co to jest. chodziło mi bardziej czemu się tak wyświetla, a nie poprawnie. znalazłem już odpowiedź na pytanie:
Cytat Nie przejmowałem się tym zbytnio i nikt nie pisał zażaleń |
Temat: Nowe zasady publikowania postów na forum |
Eisen
Odpowiedzi: 62
Wyświetleń: 25843
|
Forum: Rozmowy o Forum Wysłany: 2013-02-02, 19:28 Temat: Nowe zasady publikowania postów na forum |
| bolesne dla osób, które wpadają tylko po jakieś rady odnośnie bloga, a tam limit... od 15 postów ;d |
Temat: Czy to błąd? Podgląd wcześniejszych wiadomości |
Eisen
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 3505
|
Forum: Rozmowy o Forum Wysłany: 2013-02-02, 19:25 Temat: Czy to błąd? Podgląd wcześniejszych wiadomości |
Takie coś jest w podglądzie tematu, do którego próbuję wysłać nowego posta. Pisałem wcześniej w jakimś tam dziale, ale pomyślałem, że napiszę w odpowiednim. To błąd, czy tak powinno być? Chodzi o to, że nie ma grafik, a tekst wygląda na niesformatowany - spotkałem się z podobnymi błędami już wcześniej. |
Temat: Jakich programów używacie do tworzenia grafiki? |
Eisen
Odpowiedzi: 87
Wyświetleń: 47239
|
Forum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń Wysłany: 2013-02-02, 19:22 Temat: Jakich programów używacie do tworzenia grafiki? |
| gimp 2.6 - polecam |
Temat: [serial] Dexter |
Eisen
Odpowiedzi: 81
Wyświetleń: 25378
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2013-02-02, 19:05 Temat: [serial] Dexter |
Htsz napisał/a: Eisen napisał/a: A teraz premiera Dextera 30 czerwca, szybciej niż zwykle To się chyba rzadko zdarza, że serial startuje z nowym sezonem przed wakacjami? ale to może kwestia tej większej liczby odcinków, o której wspominałem wyżej?
Ale jak przed wakacjami, 30 czerwca to już wakacje Ogólnie w Ameryce są różne daty emisji pierwszych odcinków sezonu. najpopularniejsze są właśnie wrzesień/październik, ale niektóre (np. breaking bad) wracają z początkiem roku; ostatnio w wakacje
co do większej ilości odcinków - nie słyszałem o tym, zawsze myślałem, że twórcy wychodzą na przeciw widzom (w końcu rok czekania to spory kawałek czasu) |
Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;> |
Eisen
Odpowiedzi: 337
Wyświetleń: 86799
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2013-02-02, 18:59 Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;> |
@up nie zgadzam się
z tej trójki najlepiej wypadł waltz, ale ogólnie film tylko znośny. spodziewałem się czegoś więcej, a film tylko dobry
@topic - życie pi 3d - polecam, niesamowite zdjęcia |
Temat: [Serial] Gra o Tron |
Eisen
Odpowiedzi: 100
Wyświetleń: 31096
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2013-02-02, 18:57 Temat: [Serial] Gra o Tron |
| Obejrzałem dwa sezony, czekam na trzeci. W planie mam przeczytać książki - ponoć są jeszcze lepsze |
| |