Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 75
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Jakie wolicie dziewczyny ?
Eisen

Odpowiedzi: 107
Wyświetleń: 90034

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2013-02-02, 21:48   Temat: Jakie wolicie dziewczyny ?
Generalnie rude, ale jak zobaczę ładną brunetkę/blondynkę/szatynkę - nie oderwę wzroku :)
  Temat: Długowłosi
Eisen

Odpowiedzi: 83
Wyświetleń: 36703

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2013-02-02, 21:47   Temat: Długowłosi
Zdecydowanie jestem na nie... chociaż - niektórym pasują (ale jak ktoś wyżej wspomniał - tylko pojedynczym osobnikom)
  Temat: panowie jakie macie fryzury...
Eisen

Odpowiedzi: 100
Wyświetleń: 43939

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2013-02-02, 21:45   Temat: panowie jakie macie fryzury...
7mm, 3mm po bokach
  Temat: [dyskusja] majtki czy bokserki ?
Eisen

Odpowiedzi: 99
Wyświetleń: 68461

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2013-02-02, 21:44   Temat: [dyskusja] majtki czy bokserki ?
Tylko bokserki :twisted:
  Temat: facet w rurkach
Eisen

Odpowiedzi: 60
Wyświetleń: 30808

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2013-02-02, 21:43   Temat: facet w rurkach

Cytat

gólnie jeśli rurki nie są zbyt obcisłe i nie rzucają się jakoś szczególnie w oczy

jak widzę rurki, mam w głowie od razu stereotyp - albo baba, albo jakiś pedałek. mi się akurat rzuczają w oczy
  Temat: Czy to błąd? Podgląd wcześniejszych wiadomości
Eisen

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 3505

PostForum: Rozmowy o Forum   Wysłany: 2013-02-02, 21:41   Temat: Czy to błąd? Podgląd wcześniejszych wiadomości
tak, wiem, co to jest. chodziło mi bardziej czemu się tak wyświetla, a nie poprawnie. znalazłem już odpowiedź na pytanie:

Cytat

Nie przejmowałem się tym zbytnio i nikt nie pisał zażaleń
:P
  Temat: Nowe zasady publikowania postów na forum
Eisen

Odpowiedzi: 62
Wyświetleń: 25843

PostForum: Rozmowy o Forum   Wysłany: 2013-02-02, 19:28   Temat: Nowe zasady publikowania postów na forum
bolesne dla osób, które wpadają tylko po jakieś rady odnośnie bloga, a tam limit... od 15 postów ;d
  Temat: Czy to błąd? Podgląd wcześniejszych wiadomości
Eisen

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 3505

PostForum: Rozmowy o Forum   Wysłany: 2013-02-02, 19:25   Temat: Czy to błąd? Podgląd wcześniejszych wiadomości

Takie coś jest w podglądzie tematu, do którego próbuję wysłać nowego posta. Pisałem wcześniej w jakimś tam dziale, ale pomyślałem, że napiszę w odpowiednim. To błąd, czy tak powinno być? Chodzi o to, że nie ma grafik, a tekst wygląda na niesformatowany - spotkałem się z podobnymi błędami już wcześniej.
  Temat: Jakich programów używacie do tworzenia grafiki?
Eisen

Odpowiedzi: 87
Wyświetleń: 47239

PostForum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń   Wysłany: 2013-02-02, 19:22   Temat: Jakich programów używacie do tworzenia grafiki?
gimp 2.6 - polecam
  Temat: [serial] Dexter
Eisen

Odpowiedzi: 81
Wyświetleń: 25378

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2013-02-02, 19:05   Temat: [serial] Dexter

Htsz napisał/a:

Eisen napisał/a:

A teraz premiera Dextera 30 czerwca, szybciej niż zwykle
To się chyba rzadko zdarza, że serial startuje z nowym sezonem przed wakacjami? ale to może kwestia tej większej liczby odcinków, o której wspominałem wyżej?

Ale jak przed wakacjami, 30 czerwca to już wakacje :P Ogólnie w Ameryce są różne daty emisji pierwszych odcinków sezonu. najpopularniejsze są właśnie wrzesień/październik, ale niektóre (np. breaking bad) wracają z początkiem roku; ostatnio w wakacje

co do większej ilości odcinków - nie słyszałem o tym, zawsze myślałem, że twórcy wychodzą na przeciw widzom (w końcu rok czekania to spory kawałek czasu)
  Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
Eisen

Odpowiedzi: 337
Wyświetleń: 86799

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2013-02-02, 18:59   Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
@up nie zgadzam się
z tej trójki najlepiej wypadł waltz, ale ogólnie film tylko znośny. spodziewałem się czegoś więcej, a film tylko dobry

@topic - życie pi 3d - polecam, niesamowite zdjęcia
  Temat: [Serial] Gra o Tron
Eisen

Odpowiedzi: 100
Wyświetleń: 31096

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2013-02-02, 18:57   Temat: [Serial] Gra o Tron
Obejrzałem dwa sezony, czekam na trzeci. W planie mam przeczytać książki - ponoć są jeszcze lepsze

Strona 6 z 7
Skocz do: