| Autor |
Wiadomość |
Temat: [blogger] Wybór obrazka w gadżecie 'Popularne posty' |
Zorann
Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 4456
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2013-04-30, 20:06 Temat: [blogger] Wybór obrazka w gadżecie 'Popularne posty' |
Zauważyłem, że gadżet "Popularne posty" sam sobie wybiera obrazek z tych, które umieściłem w artykule. W jaki sposób mogę mu ustawić inny obrazek?
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 2017-03-03, 17:42 ]
przeczytaj również jak zmienić rozmiar miniaturek w popularnych postach? |
Temat: [blogger] Pozycja filmu z YT względem tekstu |
Zorann
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 2299
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2013-04-30, 20:03 Temat: [blogger] Pozycja filmu z YT względem tekstu |
Witam!
Mam problem z umieszczeniem tekstu we właściwej pozycji obok filmiku. W edycji posta nie ma problemu, uzyskuję takie coś:
http://img843.imageshack....beztytuu1mv.png
Ale podgląd pokazuje zupełnie co innego:
http://img823.imageshack....beztytuuotj.png
Póki co umieściłem tekst pod filmem, ale nie jestem zadowolony z efektu. Jak ustawić to w poprawny sposób? Z obrazkami nie ma takiego problemu...
Link do wpisu: http://omnibusy.blogspot....-moze-miec.html
Będę wdzięczny za pomoc. |
Temat: 'The Dark Knight Rises' |
Zorann
Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 6652
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2013-04-30, 19:53 Temat: 'The Dark Knight Rises' |
| Za długi, nie umywa się do części drugiej, ale i tak dobry. "Tylko" dobry. |
Temat: Porozmawiajmy o pogodzie |
Zorann
Odpowiedzi: 422
Wyświetleń: 61831
|
Forum: HydePark Wysłany: 2013-04-30, 19:51 Temat: Porozmawiajmy o pogodzie |
Nareszcie wiosna |
Temat: Boisz się latania samolotem? |
Zorann
Odpowiedzi: 137
Wyświetleń: 77431
|
Forum: HydePark Wysłany: 2013-04-30, 19:50 Temat: Boisz się latania samolotem? |
Nigdy nie latałem, więc zapewne nie boję się |
Temat: Piercing |
Zorann
Odpowiedzi: 83
Wyświetleń: 24457
|
Forum: HydePark Wysłany: 2013-04-30, 19:49 Temat: Piercing |
Podobnie jak tatuaże - kiepski pomysł. Idźcie na rozmowę o pracę z tunelem w uchu (to się zalicza jako piercing, prawda?). Powodzenia |
Temat: nad morze czy w góry? |
Zorann
Odpowiedzi: 178
Wyświetleń: 38761
|
Forum: HydePark Wysłany: 2013-04-30, 19:48 Temat: nad morze czy w góry? |
Tylko góry - morze to tylko piach i woda, nudno, płasko, brak widoków, smuty same |
Temat: [prezenty] Jaki prezent na komunię? |
Zorann
Odpowiedzi: 55
Wyświetleń: 23449
|
Forum: HydePark Wysłany: 2013-04-30, 19:47 Temat: [prezenty] Jaki prezent na komunię? |
Wszystko, byle nie internet
Myślę, że bardzo fajnym prezentem jest np. aparat fotograficzny - są takie małe, kompaktowe, które wytrzymują upadki i nurkowanie, a jednocześnie mają >12 megapikseli i robią dobre zdjęcia. Wydatek około 500-1200zł, można się złożyć i prezent z głowy, a może się odkryje pasję fotograficzną u małego. |
Temat: Tatuaż |
Zorann
Odpowiedzi: 158
Wyświetleń: 96007
|
Forum: HydePark Wysłany: 2013-04-30, 19:45 Temat: Tatuaż |
| Życie zmusza nas do podejmowania za młodu decyzji na całe życie (szkoła), a tu jeszcze w latach swojej głupoty dodatkowo zostawiać sobie znaki na ciele? Jakoś mnie taki sposób zostawiania sobie pamiątek nie przekonuje. |
Temat: [forum] kolejny wątek o tym samym |
Zorann
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 5884
|
Forum: Rozmowy o Forum Wysłany: 2013-04-30, 19:36 Temat: [forum] kolejny wątek o tym samym |
Zgadzam się z hellbike - limity postów to głupota. Oczywiście rozumiem punkt widzenia administracji, ale przecież jestem użytkownikiem, więc interesuje mnie moja pozycja.
Jeśli założyłem konto po to, aby napisać coś w temacie XYZ, a tam jest limit, to... muszę pisać w miejscu ABC. Argument, że takich miejsc jest dużo do mnie nie przemawia - mnie interesuje wyłącznie XYZ i jeśli napisanie "niebieski" w temacie o kolorach przyspieszy mój wstęp tam, to właśnie tak uczynię! Albo w temacie z przywitaniami zacznę postować w tematach innych ludzi rzeczy typu "a co studiujesz?" - tak, jakby mnie to niby obchodziło, skoro dopiero co się zarejestrowałem...
Nie interesuje mnie dołączenie do społeczności, tylko zadanie konkretnego pytania w konkretnym dziale. Z czasem może zadam kolejne, jeszcze jedno i z własnej woli zainteresuje się "dołączeniem do społeczności". A tak - naspamuję w bzdurnych tematach w działach spamerskich i więcej do nich nie zajrzę, bo zostanie mi tylko gorzki posmak po nich.
Jeśli chodzi o wyskakiwanie facebookowego badziewia, to miałem już opuścić forum i znaleźć inne miejsce, kiedy z pomocą przyszedł adblock ppm zablokuj element (i to jest najlepszy sposób na pozbycie się tego ). Wyskakuje to stanowczo za często i działa na szkodę forum! Nie wiedziałem, że zniknie po 16 postach (bo niby skąd?), ale i tak jest to ekstremalnie irytujące, w stylu reklam pop-up. |
Temat: Metoda na chrapanie :) |
Zorann
Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 6778
|
Forum: HydePark Wysłany: 2013-04-30, 19:20 Temat: Metoda na chrapanie :) |
Na ekstremalne chrapanie polecam wizytę u laryngologa, bo chrapanie to nie jest coś normalnego ani zdrowego.
A na normalne powinna wystarczyć zmiana pozycji, tudzież skarpetka w zębach |
Temat: [serial] Vikings |
Zorann
Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 8857
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2013-04-30, 19:14 Temat: [serial] Vikings |
| Czy ktoś to ogląda? Po zakończeniu TWD szukam czegoś nowego. Jakieś refleksje po obejrzeniu kilku odcinków? Warto oglądać, czy strata czasu? |
| |