Dla odmiany po wszystkich tych anime - jedna z moich ulubionych kreskówek rodem z Cartoon Network. Humor, styl animacji i postaci są po prostu świetne.
oglada ktos ten serial? mi sie wydaje ze moze byc spoko na takie odstresowanko po calym dniu...usiasc wieczorkiem przed tv i obejrzec sobie od takie cos
http://pl.youtube.com/watch?v=WQ4k1C63wqo
Przyznam się, że Big Brother uwielbiam, i wszystkie trzy edycje oglądałam:D To tez wczoraj TV4 punktualnie włączyłam. I.. no właśnie jestem zaskoczona. Oglądał ktoś? Co sadzicie o bohaterach programu? Jak myslicie jaka bedzie pozostala piatka bohaterow, ktora wejdzie za tydzien?
Daję temat o wg. mnie prymitywnej bajce, która wygląda jak kreskówka dla 5 latków. Teksty wcale nie śmieszą, są żałosne. Nie wiem co w tym ludzie widzą.
Film ten jest ekranizacją jednej z moich lektur szkolnych, oparty o fakty. Brutalny i sugestywny obraz dyktatury w jednym z państw afrykańskich, a przy okazji świetny dramat psychologiczny z genialnymi rolami Foresta Whitakera i Jamesa McAvoya.
Polecam bardzo gorąco, warto też po jego obejrzeniu poczytać w źródłach o tle historycznym.
No wiec jako milosniczka wyzej wymienionego rezysera , POLECAM w 100% powyzszy film. Jak to juz przystalo na Tarantina, zaskakuje dialogami , wyszukana , dawno zapomniana muzka a przede wszystkim zakonczeniem z niecierpliwoscia oczekuje drugiej czesci. Moze ktos widzial i wrazenia ma odmienne?:)
wpadlem na taki serialik animowany ;-)
http://pl.youtube.com/watch?v=SMC3uCJ0uQQ
obejrzalem i w sumie podoba mi sie.
taki dziecinny...ale coz
lubie kazdy film ktory kreci sie w takich klimatach ;-)
fajne fryzury, stroje, muza....mozna obejrzec w wolnej chwili od pracy
media internetowe i prasa piszą o tym serialu, że to sukces polsatu, który podnosi oglądalność o niebalnalną liczbę
serial - sitcom - produkcji polskiej (oczywiście na podstawie serialu zagranicznego), w roli głównej twardziel polskiego kina Bogusław Linda (jako Tomek Czajka) oraz Małgorzata Foremniak (jako Agata Batycka) wytańcowna pani z Tańca z Gwiazdami na tvn
moim zdaniem jest zabawny oglądam jak mam okazje usiąść przed tv w czwartek wieczorem.
na początek: prosze nie dublować wpisów, sprawdzajcie czy ktoś już nie dodał wcześniej informacji o danym serialu...
jak dodajemy ?
przykład:
tytuł: Boston Public
dzień (dni) i godzina emisji: wtorek, godz. 23.05
powtórki: czwartek, godz. 10.15
kanał tv: Polsat
-----------------------------------------------------
prosze nie dodawać hurtowo po kilkanaście, najlepiej jeden, lub kilka (2-3) oddzielając je czymś np. -------------------
Zapraszam do kin pood koniec listopada, zobaczycie ze was powali samym trailerem super film na podstawie gry a taki naprawde dobry zapraszam http://pl.youtube.com/watch?v=R8umymhBTuU
Czesc. Wie ktos moze gdzie mozna znalesc na necie caly odcinek serialu kryminalni pt. Hip-Hop.
Jesli tak to prosilbym o linka...
W tym odcinku zagral Tede,Kołcz,Pezet itp.
wprawdzie 4fun.tv nie istnieje od dziś no i ten kto ogląda tą telewizje bajkę zna a raczej przerywnik programowy. głupkowata kreskówka. teksty jak najbardziej debilskie takie akurat na odmóżdżenie się
Kto z was oglada Scrubs (Chorzy doktorzy) ?? Fajny serial ktory leci na Comedy Central
Scrubs to przygody "świeżo upieczonego" lekarza, dr Johna Dorianazwanego zwanego "J.D." oraz trójki jego przyjaciół - lekarza chirurga, dr Chrisa Turka, pielęgniarki, Carli Espinosa oraz lekarki, dr Elliot Reid.Pracuja oni w szpitalu "Świetego Serca".
Serial został sprzedany 40 telewizjom reprezentującym 164 państwa na całym świecie.
Ten nowy serial, twórców M jak miłosc, Barwy szczęscia... Jets taki sobie, 1 odc był troche nudny.. ja już najbardziej lubie tego chłopaka co jest z tą głupią blondynką.. Ona sama nie wie czegoc che.. Albo chce z nim byc, albo robi to co matka jje każe.. Ale mam andzieje, że bedzie superaśny!! Oby tak dalej!! ale M jak Love.. L kak lubov, jest super :**:*
Już od września rusza nowy taneczny program w TVN - You Can Dance-Po Prostu Tańcz.Szacuje się,że pobije on rekordy popularności,podobnie jak było to na zachodzie,skąd program do nas przyszedł.Po wszelkie info wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszam na stronkę http://poprostutancz.com
Kookły to nowy polski program rozrywkowy z plejadą kukiełek w rolach głównych.
W świecie Kookieł, tak jak w świecie, którego są przerysowanym odbiciem, mieszkańcy komunalnego bloku oglądają telewizję. W zaciszu swoich salonów będą śledzić takie seriale jak "Telezakupy Bingo Bango Melango", "Frajer Taxi", "Hity z Satelity", czy "Dzień z życia...", oraz reklamy, zwiastuny i wywiady, wypełniające ramówkę kooklej telewizji. Humor w Kookłach jest skierowany raczej do widzów dojrzalszych, jednak sam ich "image" na pewno zjedna sobie fanów wśród młodszej publiczności.
(comedy central)
Hytysza już pomęczyłem, ale was też musze . Mianowicie robie forum o serialach i potrzebuje seriali. Seriale polskie w kategoriach : komediowe, obyczajowe, thiller, inne. A tak samo zagraniczne : komediowe, obyczajowe, thiller, inne. Jak napiszecie tytuł to odrazu podajcie do jakiej kategorii . Będę dawał 'pomógł' za każdy serial.
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 13-07-2006, 18:54 ]
punkty przyznaje się tym, którzy na prawde pomogli, jeżeli będziesz naduzywać tego dostaniesz bana.
Pod tym adresem znajdziecie petycję, która jest dla mnie bardzo ważna. Wszyscy ci, którzy mają pakiet Aster nie mają w nim AXN, na którym już od lutego będzie 3 seria Lost. Gdybyście chcieli wesprzeć oddaniem głosu, byłbym bardzo wdzięczny.
Oglądaliście kiedyś ?? ;>
Jezeli tak to co sądzicie o tym filmie..??
Ja osobiście uwazam, że jest świetny.. Mimo, że film opowiada o kibolach.. to uważam, że uczy on prawdziwej lojalności i poświęcenia;) No i jeszcze ten angielski... nie amerykański ;D
Naprawde polecam go wszystkim którzy jeszcze nie oglądali
Pierwsza komedia Konrada Niewolskiego już w kinach
w rolach głównych:
• BORYS SZYC (jako: Chemik)
• ANDRZEJ ANDRZEJEWSKI (jako: Pele)
• TOMASZ BORKOWSKI (jako: Adi)
• AGNIESZKA WŁODARCZYK (jako: Karolina)
o co chodzi ?
Cytat
JOB, czyli ostatnia szara komórka to pierwsza komedia Konrada Niewolskiego, autora obsypanego licznymi nagrodami filmu Symetria.
Bohaterami JOBA są trzej przyjaciele z osiedla. Złośliwi określają ich słowami: darmozjady, gamonie, debile. Nie trzeba chyba wyjaśniać, że jest to mocne uproszczenie. Tak naprawdę Chemika, Adiego i Pelego świat nie docenił. Nie docenił JESZCZE. Życie serwuje im wyzwania i trudności, ale nasi bohaterowie potrafią stawiać im czoła - z zaangażowaniem i młodzieńczym luzem.
Weźmy na początek Chemika. Przezwiska tego nie zdobył przez przypadek. Już jako dziecko zasłynął z eksperymentowania. Kiedy dostał w prezencie gwiazdkowy zestaw małego chemika, od razu wzniecił pożar. Co innego Pele. On interesował się sportem. Przydomek po słynnym piłkarzu zyskał, kiedy w młodości trenował piłkę nożną, a na bramce ustawiał swoją babcię. Adi to po prostu Adi, właśnie po raz kolejny stracił pracę i rozpoczyna poszukiwanie nowej. Z pomocą przychodzi jego dziewczyna, a właściwie jej ojciec, który umawia go na rozmowę kwalifikacyjną w pewnej renomowanej firmie. Problem w tym, że rozmowa odbyć ma się po angielsku. Adi z angielskim nie miał wiele do czynienia, jedynym rozwiązaniem wydaje się być ekspresowy kurs j ęzyka. Presja rośnie, kiedy dziewczyna oświadcza, że od powodzenia rozmowy uzależnia ich wspólną przyszłość.
Perypetie mają też Chemik i Pele. Tego pierwszego do szewskiej pasji doprowadza hałaśliwy pies sąsiada i to przeciwko niemu Chemik wyciąga cały arsenał małego sadysty. Ale zwierzak jest z tych twardych; do akcji wkroczyć będzie musiał profesjonalista - Hycelman, swojski Superman po kuracji w zakładzie zamkniętym. Dla Pelego największym wyzwaniem jest egzamin na prawo jazdy. Nie mniejszym jednak problemem będzie jego babcia, rozsmakowana nie tyle w lekach, co w pewnym mongolskim specyfiku.
Ukojenie przynosi telewizja i bijący rekordy popularności teleturniej Sąsiedzi prowadzony przez Krzysztofa Ibisza. Niecodziennej rozrywki dostarcza w nim mordercza rywalizacja dwóch rodzin, której zwieńczeniem jest słodka zemsta na znienawidzonych sąsiadach.
A więc co sądzicie o tym filmie, który wchodzi na nasze ekrany 21.07.06? Oglądaliście pierwszą wersję? Podobała wam się? Zamierzacie wybrać się na sequel?
Mi osobiście bardzo podobała się część pierwszy, uważam także że Johnny Depp idealnie odegrał rolę kapitana Jacka Sparrowa i chętnie pójdę na część drugą . Na razie to tyle ode mnie na ten temat - wypowiedzcie się!
jak można zauwazyć (jeżeli ktoś ogląda telewizję) polsat reklamuje nowy serial, który będzie emitował dla nas już niedługo, od 28 stycznia - niedziela, godz. 20.00
jak myślicie czy to co popularne jest a ameryce odniesie sukces także u nas ? czy to tylko nagonka medialna ? Gotowe na wszystko były bardzo popularne i intrygujące, jeżeli akcja tego serialu będzie dobra sądze, że może osiągnąć sukces... niestety nie mam telewizji FOX bo z tego co wyczytałem tam od sierpnia emitują już drugi sezon tego filmu.
co wiadomo o filmie ?
dramat, kryminał, thriller
Cytat
Bohaterem serialu jest Michael Scofield - młody, niezwykle utalentowany inżynier, którego brat Lincoln Burrows został skazany na karę śmierci.
Do wykonania wyroku w więzieniu stanowym Fox River pozostało już tylko trzy tygodnie. Scolfield przekonany o jego niewinności podejmuje brawurową próbę ratowania jego życia. Większość mężczyzn zrobiłoby wszystko, by uwolnić się zza krat, on odrzuca wszystko, przekreśla błyskotliwą karierę i pozorując napad na bank dostaje się do tego samego więzienia, by od środka przygotować wielką ucieczkę. Nikt nie wie, że Michael projektował Fox River i wchodzi do niego z wytatuowanym na ciele schematem pod postacią nic nie znaczącej grafiki. Od pierwszej chwili wprowadza w czyn idealnie precyzyjny plan działania. Każdy kolejny odcinek tego serialu odsłania kolejne elementy bezbłędnej układanki. Krok po kroku odkrywamy geniusz Michaela. Ale czy on i jego brat przetrwają w więziennej rzeczywistości, by móc uciec?
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).