Mi się również marzy Japonia! A tak poza tym Australia, Nowa Zelandia, Francja, Norwegia, Szwecja...
No i powrót do Wielkiej Brytanii - Walia i Anglia oraz Szkocja! W dwóch pierwszych byłam, ale tak mnie zauroczyły, że marzy mi się tam wrócić i zostać na zawsze!
Na wakacje jeździłem jedynie po Polsce jednak kiedy już będzie pieniądz chciałbym odwiedzić Hiszpanie, jakiś kraj Afrykański i kraj Ameryki Południowej
Ja wciąż jestem zakochana w Paryżu chociaż Praga też mi przypadła do gust. Ale mimo wszystko zaraz po Francuskiej stolicy jest Kopenhaga! Cudowna, na pewno będę chciała tam wróćić!
Imię: Adam
Wiek: 27 Dołączył/a: 20 Sie 2013 Posty: 16 Miasto: Kętrzyn
Wysłany:
2013-08-21, 09:57
Generalnie to zwiedziłem całą Polskę, jednak nie miałem okazji wyjechać zagranicę. Myślę, że gdybym miał wybór do wyjazdu to na pewno wyjechałbym nad morze, najlepiej do Turcji :-)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).