Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-10-07, 19:12
Cashee napisał/a:
Jest zepsuty.
Wcale nie! Jego mamusia powiedziała, przecież, że to skromne dziecko! pewnie ma to po niej
moja mama się na poczatku zastanawiała czy on jest rzeczywiście chłopakiem
Paulina zaśpiewała świetnie!
tylko to zrobiło się trochę przewidywalne, w każdym odcinku pojawia się ktoś kto ma głos, na kogo później głosować
Tak na marginesie to nie wyglada mi na 15 lat
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Ogladalem trezeci(?) odcinek ''Mam Talent'' i szczerze mowiac nic nie pamietam, ale to pewnie przez imreze ktora odbyla sie potem.
Szczerze mowaic ten wielki gwiazdor z You Can Dance czy jak tam to sie pisze ;p nie spodobal mi sie, moze i ma talent, ale jakis gowniany i sam nie chcialbym miec takiego talentu, juz lepsze nic i wcale nie zazdroszcze, zeby nie bylo takich odpowiedzi.
Jakies takie to bezsanesowne i az zalosne, brakedance jest fajny, kiedys cwiczylem nawet przez trzy lata, ale to raczej kojarzy mi sie z jakimis wodnistymi satwamia... albo gumowymi, a nie z breakiem.
Ta od czarnej muzyki byla dobra, a nawe bardzo dobra, jeszcze chyba byla taka grupa polnagich lasek i koksow, byli calkiem niezli, a jakby brykneli tylko urozmaicili by wystep, jabym nawet nie odczul tego i dobrze ze dadza im przepustke, zasluzyli.
Babci i dzadkow wywalili i bardzo dobrze, nebylo to nic wyjatkowego, zwykla grupa emerytow i rencistwo, ktorzy nie dosc ze byle jak to i mozolnie sie ruszali.
Ta mala na tych firankach czy co to tam jest, byla tez dobra, moze nie az tak jak poprzednia, ale ta wczesiej byla ze dwa razy starsza i miala pewnie tez ze dwa razy wiecej doswiadczenia, wiec jednak talent ma i to nie byle jaki. ...tak btw. przepuscili ja?
P.S nie pamietam nic, doslownie, nawet nie wiem czy nie pomylily mi sie docinki, ale w tym tygodniu tak bede mial, skutki uboczne, za tydzien moze bede wypowiadal sie jak bardziej rozumny czlowiek i moze nawet lepiej bede skladal zdania.
[ Dodano: 08-10-2008, 14:42 ]
wybaczcie.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-10-08, 13:48
Tak oglądając to "Mam talent" dochodzę do wniosku, że zostało to trochę przereklamowane. Myślałam, że ujrzę tam nie wiadomo co, że ludzie będą latać i przenosić ciężarówki, a póki co to tam kompletnie nic nie ma. Nudy na pudy. Od czasu do czasu ktoś ładnie zaśpiewa - jednak niestety nie jest to nowość bo mieliśmy już program, gdzie ludzie śpiewali, czasami zatańczy - za dużo "You can dance" i "Tańca z gwiazdami" - rzygam jak takie coś widzę. Naprawdę, polskie reality - show i inne podobne programy schodzą na psy, mi już się nie chce tego oglądać.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-10-08, 14:10
m@tarci napisał/a:
Czepiasz sie szczegolow
Wcale nie .
A swoją drogą to żal mi ludzi, którzy z tak wielkim zniecierpliwieniem czekali na polską edycję tego programu. Spodziewali się wielkiego halo a tu dupa zbita...
na odcinek pokazują 10-15 ludzi.
ludzie z kastingów mają numerki: 1847 itd
załóżmy że na kasting do jednego miasta przychodzi 3000 ludzi O_o.
skoro pokazują z nich 15 osób, z czego 3 są dobre ja bym naprawdę chciała wiedzieć CO POKAZUJE TA RESZTA mogliby kiedyś zrobić taki zlepek najbardziej niewydarzonych i bezsensownych osób (nie mówię o robieniu sobie jaj typu autostrady brr brr brr)
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).