a co takiego sie dzialo?
kto przeszedl dalej, a kogo - twoim zdaniem - powinni przepuscic?
zdaj troche relacji, bo siostra ogladala bridget jones(czyt. brak jakiegokolwiek dostepu do tv).
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
I bardzo dobrze, oceniam sobie bardzo wysoko obydwie panie, choc moze komus byc szkoda niektorych uczstnikow(faworytow?), jednak nic nie widzialme, wiec nie bede narzekal.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-10-25, 23:18
all sounds allowed tym razem byli zbyt mało... em... metaliczni... denerwuje mnie, że Paulina przeszła dalej. Głos ma, jednak przy ostatniej piosence poległa....
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
jeśli chodzi o brzuchomówstwo, to ja sama potrafię mówić połową ust (za każdym razem kiedy czoher przemawia, facet ustawia się profilem do publiczności), a ich numery także są wg mnie kiepskie, niehumorystyczne.
za to sam facet jest pocieszny, skromny i poczciwy.
Czyli wypieprzyli tego goscia z lalka?
To bardzo dobrze, ten ktory sie nie zakwalifikowal, byl o wiele lepszy, nawet chce rzekomo popelnic samobojstwo z tego powodu
[ Dodano: 26-10-2008, 15:35 ]
Ale i tak mu nikt nie uwierzy, zreszta nie wiem jak chce na zywo popelnic samobojstwo przez internet.
Jedno wyklucza drugie, chyya ze po smierci wrzuci filmik na jutjube czy gdzies tam.
Niestety wiem, choc przyznam, ze wolalbym zobaczyc jak to on sam popelnia samobojstwo, dotad nie mialem okazji, by zobaczyc tego typu przedstawienie :\
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).