potem było ogłoszone 40 osób ze 120 które przeszły, i pani z papierkami nie przeszła. za to ta cała cyganka od 'palomy' jest w gronie wygranych -_- trochę przegięcie
Tez mi sie tak zdaje, ale troche zwalili to.
Jabym nie przepuscil tych zakapturzonych smieszkow, tej pani Broni, tej starej grubej kokoroko czy jakos tam i jeszcze wielu slabych i niezbyt ciekawych zawodnikow. ....jeszcze dziadek z liscmi i trawa moze bujac sie.
Ale ciesze sie ze barmani sa dalej, moi ulubiency, choc torche wyczuwam do niech odraze, ale to pewnie dlatego ze siostra jest barmanka i taki maly uraz do barmanow mam
Ogolnie ci co podobali mi sie najbardziej sa w polfinalach, a najbardziej licze na: barmanow, cztery rockowe panie, breakdencerow, niewidoma Maryje, dziecko neo, biala murzynka, ''NASTY LADIES''(nie wiem co zrobily, bo nie widzialem, ale sa ladne ), amerykanska blondi, takiego malego knypka(najmlodszy z uczestnikow?), ta ruda z powalajacym glosem i to chyba tyle.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-10-12, 11:35
Nie oglądałam wczoraj i jakoś specjalnie nie żałuję. A ludzie, których wybrało jury musi umieć zrobić show.
PS Dziewczynka od śpiewania przeszła?
PS2 Ostatnio moja mama się chwaliła, że jak była kilka dni temu na szkoleniu w jakimś hotelu spa to występowali ci The Morders, co w "Got talent" przeszli dalej i tak sobie na twarzach grali. Stwierdziła, że byli lepsi, aniżeli w telewizji .
pamiętajcie, ze oni wybierali lepszych w swoich konkurencjach a pozostałych na zasadzie "czy mogą nas jeszcze zaskoczyć". Ta pani od papierków wprawdzie robiła ciekawostki, ale nie sądzę, aby na dłuższą mętę potrafiła ciągle zaskakiwać czymś nowym.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).