Wysłany:
2008-09-15, 12:28[Mam Talent] Polska ma talenty ? najlepsi z najlepszych
w weekendowym odcinku "Poland's got talent" pojawiło się kilka interesujących osób jednak największy szum był wokół pewnej dziewczynki, którą określono, że ma głos jak dzwon. Po tym jak Klaudia Kulawik zaśpiewała to Agnieszka Chylińska się 'popłakała' a Małgorzata Foremniak złożyła ukłon. Kuba Wojewódzki też był pod wrażeniem, wkońcu mała wykonawczyni wybrała sobie dość trudny utwór Niemena - "Dziwny jest ten Świat"
ktoś oglądał ten program ? jak wam się podobało ? Myślicie, że wiele jeszcze będzie takich super zaskoczeń jak to ?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
mnie zaskoczyło to, że dobrany miała odważny utwór i wykonała go dobrze, ciekawe jak będzie dalej, nikt przecież nie mówi, że ciągle czymś zaskoczy, ale jak na ten etap wybila się z tłumu, jeżeli chodzi o inne, zagraniczne wydania to oglądałem zaledwie kilka, taką małą dziewczynkę co była chyba w finale o kolesia (turka?), który tańczył do banghraa przeróbki utworu Michaela Jacksona.
Mamy dopiero początki, myślę, że przed nami jeszcze sporo zaskoczeń, bo przecież jakby na tym miałoby się skończyć to nie byłoby show, nie byłoby pieniędzy i sensu tego ciągnąć bo oglądalność by spadała
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-09-15, 15:24
mi jednak zależy raczej na śpiewie, ewentualnie na jakimś kabarecie...
Mi się występ tej małej bardzo podoba (mam dreszcze za każdym razem, gdy słucham jej wykonania). Jest nadzieja, że będziemy mieć trochę więcej dobrych artystów, a tych złych kopniemy w zad
nie sądzę, przepis na sukces nie leży tylko w głosie, osoby z dobrym dźwięcznym głosem kończą jako chór u rubika najczęściej.
złe kontakty
otóż to, talent albo kontakty. nie wystarczy ładnie śpiewać, trzeba mieć pomysł na swoją twórczość
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2008-09-15, 16:10
Według mnie też osoby śpiewające nie powinny być w tym programie. "Idol" jest dla nich. Wiele osób umie śpiewać i lepiej od tej dziewczynki. Ja wolę oglądać coś oryginalnego, czego nikt inny nie robi.
Ostatnio zmieniony przez miglu149 2010-03-02, 10:38, w całości zmieniany 1 raz
mnie ogólnie w tego typu konkursach nie rusza śpiewanie, bardziej wolę jakieś czary mary wyginanie się itd.
jak chcesz zobaczyć takie rzeczy to idź do cyrku ale nie takiego w Polsce ten koleś 'snake' np. nie zaskoczył mnie niczym, jedyne co mi się podobało w jego występnie to profesjonalizm, charakteryzacja - to co robił dopinał na pewno na ostatni guzik, ale nadzwyczajnego w tym nie było nic.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).