Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-04-01, 21:43
Mlodys jeszcze, odmieni ci sie kiedys zdanie (hopefully)
to bylo do Arta
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
mur [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-07, 19:17
popiera techno suks!! w klubie czasem też
siN [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-08, 22:03
Mur, niby masz te 20 lat a nie potrafisz uargumentować swojej wypowiedzi . Oświeć nas dlaczego Twoim zdaniem techno sux
czarzasta [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-14, 23:45
zalezy jeszcze jakie techno mamy na myśli bo łupanki to tylko po za domem chociaż są rodzaje muzyki elektronicznej która wydaje się całkiem znośna np D n B (dla zaciekawionych polecam Black Sun Empire) ja tam manieczek nie mogę nigdzie słuchać nie lubię a ot przecież "prawie" techno tak wiec jak wspominałam zależy czego słuchamy
ecstasy [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-19, 19:29
A ja muzykę elektroniczna lubię w każdej postaci, szczególnie trance. I nie wydaje mi się, żeby od tego mózg się lasował. Każdemu się lasuje od czegoś innego- kwestia gustu (a o nim się ponoć nie dyskutuje). Z jednym się zgadzam- po wyjściu z klubu jeszcze długo czuje się skutki głośnego łupania, ale takie uroki imprez...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Krystian [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-04, 13:59
Ja lubie wsyztsko, co wpada w ucho.. a techno szczególnie///
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-05-04, 14:28
Buahaha, Tede i Kołcz uchwycili esencje techno
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).