Oglądając reklame Żywca chyba juz konkretnie umocniłem się w przekonaniu, ze tej muzyki poza klubem raczej nie da sie słuchać, te łupanie w uszach po wyjściu z klubu zostaje jescze na conajmniej 15-45 minut. a przeciez sluchajac czegoś tak na codzień raczej chcemy aby nie wypruło nam mózgu na dobre ^^
są także, wyjątki od reguły bo podoba mi sie kilka utworków, jak znajde tytuly to podam, ale to tylko wyjątki, poza nimi wszystko wydaje mi sie jak zacinająca sie co 3 minuty płyta
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 9 razy Wiek: 35 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-03-27, 16:46
nie kojarze tej reklamy zywca, ani tymbardziej podklady z tej reklamy
Przy tego typu muzyce bawie sie na imprezach, na codzien techno nie slucham. W pubach leci glownie muzyka klubowa, a u mne w domu rockowe klimaty od czasu do czasuvzalamywane przez metal (iedys kolejnosc byla odwrotna )
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-03-27, 16:47
Nie podoba sie wcale, dlatego tak rzadko chodze w soboty na imprezy Rockoteki studenckie sa z czwartki na piatek
Podoba mi sie natomiast muzyka typu Scooter, albo Chemical Brothers, ale nie wiem czy to mozna podciagnac pod ta techno-łupanke, wiec powiedzmy, ze ta muzyka, ktora ma rowniez slowa jest do zaakceptowania
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-28, 16:04
Moja siostra tego słucha ... niestety głównie w domu bo za mała jest na dyskoteki buahahah ale na moje nieszczescie ja tez tego czasem musze słuchac a mam zupełnie inny gust muzyczny .
Czyli techna nie trawie , muzyka klubowa natomiast czasem mi wpadnie w ucho atb itp
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2006-03-31, 23:53
:p przeginasz
mam super przyjaciela ktory ubostwia techno. Nic mi do tego czego sucha jesli jest soba lol uwielbiam go, a jego muzyka... no coz... ujdzie
Inez [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-01, 00:01
no cóż.. jestem tolerancyjna Muzyka techno to nie dla mnie Mnie nie podoba się w ogóle... W zyciu nawet nie byłam w żadnym klubie czy jakiejś dyskotece i myślę że nie dam się na to namówić
Wysłany:
2006-04-01, 00:37
sporo tracisz kocham imprezy... tylko teraz kiedy mam czas wolny jestem zmeczona i nic mi sie nie chce... ale predzej czy pozniej sobie odbije...
we wroclawiu jest 9ta brama kiedys musze odwiedzic, cieszy sie nawet spora popularnoscia
Inez [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-01, 12:27
Ja też kocham imprezy, ale nie takie Lubię się bawić w nieco inny sposób, w zupełnie innym klimacie i z ludźmi z zupełnie innego klimatu
Wysłany:
2006-04-01, 13:29
dla mnie zabawa jest zabawa i juz, nie wazne czy w klubach, dmowkach, pubach, ogniskach... chodzi o dobre towarzystwo, frajde i tylko to tak naprawde sie licxzy
Inez [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-01, 13:58
Bywa i tak, że gdy człowiek się opije to może bawić się prz wszystkim, nawet i przy łupaniu
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-04-01, 21:35
Co wy gadacie;p techno jest super i jeszcze basy sutawione na maxa;p
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).