1. W technie ciągle się słowa powtarzają, a w innych gatunkach nie tak często.
tak za to w disco polo nie...
Frozen Lust napisał/a:
Co wg ciebie jest w nich ambitnego?
wszystko ten wokal przede wszystkim...
Cytat
1. W technie ciągle się słowa powtarzają, a w innych gatunkach nie tak często.
2. Jest wiele programów, dzięki którym można zrobić techno.
nie mialam tu na mysli konkretnie muzyki techno tylko ogolnie np.dance bo jesli Ty uwazasz ze tylko w tego rodzaju muzyce sie nuty powtarzają to jestes moim zdaniem w bledzie...
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2007-06-14, 19:52
Cytat
wszystko ten wokal przede wszystkim..
Wszystko to niezbyt precyzyjne określenie.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Czy ja mówiłem coś o disco polo? Ja mówiłem o gatunkach typu pop, rock, metal i itp.
Cytat
nie mialam tu na mysli konkretnie muzyki techno tylko ogolnie np.dance bo jesli Ty uwazasz ze tylko w tego rodzaju muzyce sie nuty powtarzają to jestes moim zdaniem w bledzie...
Bleee techno. Moim zdaniem techno jest dla pustych ludzi. Ja tam wole punk rock
buahahahahahaha
klejnot napisał/a:
ale techno jest wg. mnie czymś kompletnie dziwnym (żeby nie używać mocniejszych słów). Teoretycznie może ją tworzyć każdy kto ma dostep do komputera i parę złoty na program w stylu ejay. Kawałki techno wogóle nie sa ambitne, no bo niby jak nawet tekstu nie ma.
ambitne piosenki NIE RÓWNA SIĘ piosenki z przekazem.
przepadam za elektroniką i alternatywą z elementami elektroniki, jednak nic mocniejszego (nie ten wiek )
taki rodzaj muzyki, bez wokalu. zresztą często wokal jest, tylko dość ubogi w słownictwo, bo muzyka nie jest do przekazu tylko dla rozrywki.
mimo źe wolę mieć w głośnikach coś zupełnie innego, to jak już mi się włączy jakaś techniawa to nie chce mi się jej wyłączać, jest taka energiczna
po prostu denerwują mnie stwierdzenia: "moim zdaniem techno jest dla pustych ludzi", a potem doprawienie "jestem oryginałem, słucham PANKU". to takie śmieszne
Nie wiem kiedyś tego nie lubiłam, ale teraz takie łupanie czy jakkolwiek to się nazywa, ciekawa melodia mnie wciąga, nic pustego w dobrym nie ma, chyba sobie zmienię status na pozytywny, lubię. No, no, energiczne to całkiem jest ^^'
A no kolejne zbuntowane coś... oryginał pank, wszystkiego można słuchać...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).