Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-08-17, 20:09
technooo rzadzi:D
Tobiasz [Usunięty]
Wysłany:
2006-08-17, 22:05
Nie znosze tej muzyki! Wole rock i metal.
DaNoN [Usunięty]
Wysłany:
2006-08-18, 12:39
Podajcie jakieś ciekawe kawałki...
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2006-08-18, 13:12
trance c-bool - house baby
X Pakito - Living on Video
L-project -- come on
Clubbasse - DJ Alien - Driver (Clubbasse remix 2003)
C-Bool - In My Heart (DJ Digi RMX)
to moje ulubione kawalki
DaNoN [Usunięty]
Wysłany:
2006-08-18, 13:34
Cytat
Tego nie mam tylko...
mika [Usunięty]
Wysłany:
2006-10-15, 09:48
Bleee techno. Moim zdaniem techno jest dla pustych ludzi. Ja tam wole punk rock
nie zamierzam tu się o nic wykłócać, ale wśród wielu innych gatunków słucham także techno - jestem zatem pustym człowiekiem?
poza tym techno to jest cała masa różnych styli i gatunków - od ciężkostrawnego speedcore'u czy schranzu, przez kawałki rodem z Manieczek czy Vivy, aż po lekki i relaksujący ambient/chill-out.
nie lubię utwóru "Dla Elizy" L.V. Beethovena i ogólnie tak sobie "trawię" jego twórczość. czyli co - powiedziałbym, że muzyka klasyczna jest do bani?
gusta gustami, ale na uogólnienia jestem uczulony...
aha, jeszcze jedno:
DaNoN napisał/a:
Cytat
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).