tancerka napisał/a:
I z facetem też nie lubię tańczyć
E dlaciego??;P
Może dlatego, że żaden facet, jak do tej pory, nie dopasował się do mojego, nieco dziwnego stylu tańca i, co najważniejsze, nigdy za mną nie nadążył Nie lubie tańczyć z facetami, bo są kiepskimi tancerzami. joł
truscava [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-04, 11:22
Mam kumpla tancerza, który nauczyl się tańczyć w dwa tygodnie (żeby nie było uczy się nadal ;p). Zawsze obtancuje wszystkie dziewczyny z klasy i kiedy żadna już nie ma sił, on się obraża, że nie ma takiej, która z nim wytrzyma
Malinka [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-04, 11:25
tancerka napisał/a:
:twisted: Nie lubie tańczyć z facetami, bo są kiepskimi tancerzami. joł
Tutaj się zgodzę hehehe
truscava napisał/a:
Zawsze obtancuje wszystkie dziewczyny z klasy i kiedy żadna już nie ma sił, on się obraża, że nie ma takiej, która z nim wytrzyma
Oo szkoda, że u mnie takiego nie ma. xD
tancerka [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-04, 11:27
truscava napisał/a:
Mam kumpla tancerza, który nauczyl się tańczyć w dwa tygodnie
jak to 'nauczył się'; OO
Tego sie nie da nauczyć. To się ma we krwi?
Chyba, że chodzi Ci o taniec towarzyski?
Ja towarzyskiego nie tykam, głównie dlatego, że nie mam gdzie; D Gdyby był u mnie w wiosce, to bym pewnie chodziła; )
Ale póki co i tak wolę tańczyć samotnie na imprezach; )
truscava napisał/a:
Zawsze obtancuje wszystkie dziewczyny z klasy i kiedy żadna już nie ma sił, on się obraża, że nie ma takiej, która z nim wytrzyma
Niech do mnie wpadnie, zobaczę, jaki z niego tancerz
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).