chciałem tylko dodać, że ten temat powstał dlatego, iż trochę za mocno rozbijacie wątki innych tematów, w działa ch technicznych i integracyjnym starajmy się trzymać wątku głównego.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Generalnie, w klubach, do których chodzę, są mężczyźni, którzy
a. nie potrafią tańczyć zupełnie i płakać mi się chce, jak ich widzę,
b. tańczą w miarę, ale nie wybijają się żadnymi szczególnymi zdolnościami,
c. tańczą wyśmienicie.
Tańce towarzyskie są genialne, piękne, wspaniałe... blabla; D
Lubię patrzeć, jak tańczą taniec towarzyski. Tylko trzeba być cholernie dobrym.
A ja sama nigdy nie tańczyłam, ale chciałabym spróbować.
Może od grudnia zacznę, bo chyba coś jest organizowane u nas w MOKu.
mnie osobiście nie podobają się te powyginane postaci, które czasem widuję w prześwitach w tv. za dużo sztuczności, te głupawe uśmiechy... ble. tańca z gwiazdami też nie oglądałem.
jest jednak jedno ale. chciałbym się nauczyć kilku takich tańcow abym mógł się jakoś zaprezentować na imprezie mniej lub bardziej luźnej. Zaprosić jakąś panią do tańca itp.
tancerka napisał/a:
Generalnie, w klubach, do których chodzę, są mężczyźni, którzy
a. nie potrafią tańczyć zupełnie i płakać mi się chce, jak ich widzę,
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
tancerka [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-04, 19:46
Htsz napisał/a:
ble. tańca z gwiazdami też nie oglądałem.
też nie oglądałam.
Bo to szopka była.
Mnie chodziło o prawdziwy taniec; D
Cytat
jest jednak jedno ale. chciałbym się nauczyć kilku takich tańcow abym mógł się jakoś zaprezentować na imprezie mniej lub bardziej luźnej. Zaprosić jakąś panią do tańca itp.
Mój brat też chcial. Poszedł na kurs tańca, nauczyl sie podstaw. I teraz razem ze swoją dziewczyną tańczą, że hej!; D
I ja też, jak z nim tańczę na niektórych imprezach, to jest fajnie( ; On elegancko prowadzi, bo ja nigdy nie byłam na takim kursie, a dziwnym trafem tańczę z nim, jakbym miała ich za sobą kilkanaście; D
Htsz napisał/a:
a nie po to przyszli aby się czegoś nauczyć ?
Nie. Z tego, co widzę, to przychodzą pić piwo + do tego na każdej imprezie dostawiają się do innej laski, żeby tylko ją zaliczyć; ]
Malinka [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-04, 21:54
tancerka napisał/a:
Nie. Z tego, co widzę, to przychodzą pić piwo + do tego na każdej imprezie dostawiają się do innej laski, żeby tylko ją zaliczyć; ]
Racja. Święta racja. Ale tak już chyba jest... nie zmienimy tego
Cashee napisał/a:
Tańce towarzystkie są be.
Jak mozesz tak mówić no wiesz.;P Ja uwielbiam wprost kocham tańce towarzyskie !
Po prostu żyć nie umierać.;P
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).