Nawet, jak dobrze tańczą, to nie lubię.
Bo, tak jak napisałam wyżej, nigdy nie dopasują się do mnie.
I mnie wkurzają tym. A jak jest facet brzydki, to już w ogole -.-
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2007-07-08, 17:41
Jesteś trochę płytka, wiesz o tym? Kojarzysz mi się z taką młodą lafiryndą. Nie wiem czy taka jesteś, ale po powyższym poście tylko to nasuwa mi się na myśl.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
tancerka [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-09, 15:45
Ahaha.
Nie jestem.
Po prostu, nie faceci mi są teraz w głowie. I chyba żadna dziewczyna nie lubi, gdy adoruje ją mężczyzna, który jej się nie podoba, prawda?; O
Nie moja wina.
Nie lubię mężczyzn.
I płytka nie jestem.
Płytkie może być ocenianie kogoś na podstawie jednego przeczytanego posta.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2007-07-09, 16:05
Mylisz się, ocenianie po wyglądzie jest płytkie, a ty zachowujesz się jakbys była 8 cudem świata w takim momencie. Jeszcze się kiedyś zdziwisz gdy zakochasz się w facecie, który nie jest przystojny według twoich standardów. Na razie dorastaj sobie i poznawaj życie.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
tancerka [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-09, 20:03
Frozen Lust, napisałam, że nie interesują mnie faceci. A przynajmniej faceci z mojego miasta. I wiem, jak potrafią się zachowywać.
I dodatkowo uważam też, że jeżeli mężczyzna jest dla mnie całkowicie aseksualny, to znaczy, że mi się nie podoba i nie ma bata, żebym się w nim zakochała. A z tego powodu, chociażby, że nie będę nim na tyle zainteresowana, żeby z nim pogadać.
Dodatkowo, przychodzę do dyskoteki potańczyć, a nie obmacywać się z frajerami, którzy co imprezę mają inną laskę.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).