Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
tancerka [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-07, 22:20
Htsz napisał/a:
no właśnie zaskoczyła ją ta liczba, widocznie nie spotyka za często tylu dobrych tancerzy naraz
ano, nie widziałam;o
Pierwszy raz w życiu tylu na raz było ; O
Htsz napisał/a:
chcesz ich oglądać czy z nimi potańczyć ?
Oczywiście, że oglądać.
Ich taniec.
Bo na mordki raczej się nie popatrzy.
Nie mam pojęcia czemu zawsze podchodzą do mnie faceci, którzy tańczyć nie umieją ;< A wtedy nie ma to, tamto!
Cytat:
Tańcz głupia*, tańcz, swoim życiem się baw ! Wprost na spotkanie ognia leć !
Ja Ci dam głupią.. xD hehehe.
tancerka [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-08, 14:14
Malinka napisał/a:
tancerka napisał/a:
Oczywiście, że oglądać.
Ich taniec.
Oglądać jest fajniee, ale ja wole zatańczyć.
Nie lubię tańczyć z mężczyznami, którzy mi się nie podobają?
I którzy, choby nie wiem jak świetnie tańczyli, i tak by sie nie potrafili dopasować do mnie?; D
[wiem, wybredna jestem]
Cashee napisał/a:
Cytat:
A wtedy nie ma to, tamto!
- Co chciałaś przez to powiedzieć?
Że nici z tańcem ze mną, jeśli oni sami nie ptorafią tańczyć?o.O'
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).