Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2007-09-27, 14:28
ja pewnie oryginalna nie będę
Adobe Photoshop CS3 EN
tylko i wyłącznie. próbowałam inne programy, sprawdzałam czy dam sobie radę.. i ... nie dałam. mam jakąś blokadę i myślę, że jestem skazana na photoshopa do końca życia
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-01-27, 09:55
na Gimpie pracowałam caaaaaałe 15 minut. Nie rozgryzłam i wywaliłam I tak zaczęła się moja przygoda z pakietem Adobe, hah
tak naprawdę, to nie ma na rynku darmowych programów takiego, żeby odpowiedni był dla początkujących użytkowników. później ciężko się przestawić z jakiegoś tam photofiltre czy innych dziwnych substytutów. to powinno być coś w połowie tak dobrego jak PS. myślę sobie nawet, że Adobe powinno wprowadzić coś takiego, darmowego... Osoby, które o Photoshopie wiedzą tyle co ja o piłce nożnej (czyli, że istnieje ), miałyby okazję sprawdzić się na oprogramowaniu prostszym, ale nie tak wymagającym jak PS. Poza tym osobiście muszę powiedzieć, że jak widzę Trial do ściągnięcia, który ma ponad 1gb to mnie trafia
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2009-01-27, 10:08
ja też ściągłam sobie kiedyś tam Gimpa i go włączyłam i jakoś nie mogłam się w nim połapać, na drugi dzień usunęłam z dysku. I zostałam przy photoshopie cs2 EN, czasami też coś robię w paint shop pro x, czasami też w photofiltre, ale to już rzadko.
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
Wysłany:
2009-01-27, 10:55
ja mam dodatkowo tą przywarę , że nie potrafię obsługiwać się polskim photoshopem te skróty klawiszowe są pochrzanione, a z nich często korzystam, no i nazwy .. powód pewnie taki, że zaczęłam od razu z EN wersji korzystać i teraz nie mogę się przestawić
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).