Lubię bawić się grafiką, ale jak na razie wystarcza mi PhotoScape Moje umiejętności nie są tak wygórowane, żebym potrzebowała bardziej skomplikowanych programów
Imię: Gosia
Wysłany:
2014-09-19, 21:35
Ja kiedyś zainstalowałam gimpa, ale w sumie nie korzystałam... (aż mi komp padł)
Photoshopem próbowałam, ale jak swojego czasu pracowałam, to się wciągnęłam w Photofiltre w kwestii użytkowania graficznego.
Liznęłam też Corela i jeszcze parę programów graficznych, ale w zasadzie tylko od strony druku (z racji zawodu wykonywanego wówczas: mała poligrafia - ksero, druk, skan), ale pewnie jakbym do nich usiadła, to bym nie wiedziała co, z czym i jak się je...
U mnie podstawa to Paint .. wiem, co to za profesjonalista?! W każdym programie da się zrobić wszystko. Dodatkowo picas i gimp .. ale to już w mniejszym stopniu.
Do gimpa pałam niechęcią od pierwszego użycia, jak miałam możliwość pracy na Illustratorze i Photoshopie to znienawidziłam inne programy, jeszcze dawniej na artwaverze coś kombinowałam, a do obróbki zdjęć Lightroom + Photoshop wystarczy.
Corel był obowiązkowy w liceum, coś z tych zajęć się wyniosło
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).