moim zdanie tymcia się po prostu chwali. tymcia, wrzuć fotkę swoją, to wtedy uwierzę, że masz taki biust w tym wieku.
Nie uważasz chyba, że będę się fotografowała i swoje fotki z biustem Tobie wysyłała, hallo.. Mi chodziło wogle oco innego a tu widzę poruszony temat staników z gąbką.. Ja mam bez gąbek i wygląda na duży A jak z gąbką to w sumie też.. hehe.. A te wypychanie stanika to nie am sensu, chyba, że dziewczyna na pokaz coś robi. Na przykład, sytuacja: Jest para zakochanych, chłopak dzisiejszego wieczoru chce czegoś więcej, no i poszli do domu, dziewczyna zdejmuje bluzke a tu wata wypada, koleżka myślał, że ma taki duży biuusttt.. Heh.. żenada.. Jak ja w wakacje pracowałam w sklepie z bielizną to jak nie było klientów to wyjęłłam z szuflady sylikonowe wkładki.. O jezus, ale miałam polewke, że kobiety takie cuda sobie wkładają. HhHAHAHA.. BEZ Urazy. Aha, i ejscze jedno. Ja się nie chwalę.
masz trzynaście lat i pracowaaś w sklepie z bielizną w wakacje? w tak młodym wieku jest zakaz chyba pracy nieletnich...
ty się chwalisz? a co robisz? i nie mnie pokażesz swoje cycusie, tylko całemu forum, żeby uwierzyli, bo brzmisz z tym wszystkim mocno podejrzanie. i nie musisz nam od razu całych piersi pokazywać, zdjęcie cyknij komórką w bluzce jak stoisz.
piszesz w taki sposób, że raczej trudno mi uwierzyć ci na słowo.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).