Dobrze cykne ci ta fotke tylko jak dostane kom, bo mialam za duzy rachunek i mi kom skasowali.. niech se nie wierza, ja wiem co mowie, a moze ty mi tylko zazdroscisz.. nie wiem. ale po co sie klocic?
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-10-07, 10:37
tymcia_ napisał/a:
Jak ja w wakacje pracowałam w sklepie z bielizną to jak nie było klientów to wyjęłłam z szuflady sylikonowe wkładki..
Hmm... Masz 13 lat i pracowałaś w sklepie z bielizną? Do takiej pracy raczej zatrudniają osoby dużo starsze, conajmniej o pięć lat. Coś tu nie gra tymcia_... Albo masz więcej niż 13 lat i ściemniasz tutaj (mam siostrę raptem rok młodszą i tak się nie zachowuje), albo ściemniasz z tym co tu piszesz.
nie jestem taka glupia zeby sciemniac na forum publicznym, co wy poglupieliscie?? ja nie pracowalam tak, ze jako astystent czy jak sie ten ktos nazywa, ani jako sprzedawca, bylam tylko pomocną duszą.. Poza tym nie pracowałam na jakis etat jak normalnie starsi ludzie ktorzy chca zarobic, tlyko pomagalam w pracy swojej siostrze, a to chyba roznica.
godson90
Wysłany:
2007-11-20, 21:18
nevada menthol napisał/a:
zdjęcie cyknij komórką w bluzce jak stoisz.
pod koszulke moze sobie naladowac 20 par skarpetek i bedzie wtedy miala duze piersi
Ale ja nie musze niczego powiekszac... sadze ze wszytko jest tak duże jak ma być
Dziewczyny, z tematu, w ktorym mialysmy radzic Tymci zrobilyscie temat "czy sadzisz, ze X ma prawdziwy biust". Nie off topojmy
Tymcia, z tego co wiem piegi znikaja z wiekiem. Od mamy slyszalam, ze moja ciotka, ktora nie ma zadnych piegow w dziecinnstwie byla "pieguskiem" .
a wiesz, ja tez mam piegi ^^ mozemy zalozyc klub piegowatych
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).