Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-06-30, 14:17
kiedyś był projekt w rozleklamować gg w jakimś innym kraju (Czechy, Słowacja?), ale chyba to nic z tego nie wyszło.
Oczywiście, że takie nr. gg sa potrzebne, przecież taka rozmowa z botem to nie zapomniane przeżycie
Gdzies przez jakas pomoc internetowa w sparawie programu, flirtowalem ze sliczna botka, ale byla dosc zimna i oslchla.
Na gg, musze jeszcze sprobowac, bo z tego co pamietam, to laska.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Krzysiek 15:32:20
Cześć stary co u ciebie słychać?
infobot 15:32:21
Witaj!
Krzysiek 15:32:39
co tam u ciebie? - zadałem Ci pytanie
infobot 15:32:40
Nic ciekawego, mam monotonną pracę
Krzysiek 15:32:46
a co robisz?
infobot 15:32:48
Nic ciekawego, mam monotonną pracę
Krzysiek 15:32:59
to mi nic nie mówi =.=
infobot 15:33:00
Być może chodziło Ci o funkcję tv?
Nie znalazłem podanej stacji lub podana data jest nieprawidłowa.
Lista stacji jest dostępna po napisaniu tv lista oraz na http://www.infobot.pl/stacje
Krzysiek 15:33:10
już Cię nie lubię
infobot 15:33:11
Napisz pomoc aby uzyskać listę dostępnych funkcji.
Krzysiek 15:33:27
dobra, dobra Lubię Cię
infobot 15:33:29
Ja Ciebie też
Krzysiek 15:33:37
to narazie.... pa
infobot 15:33:39
Do widzenia. Mam nadzieję, że pomogłem.
może macie jakieś piknante rozmowy, choćby z tymi "gwiazdami"
Numer do Billa z Tokio Hotel? Johnego Deppa? Trudno mi trochę uwierzyć, że osoby, dzieci w przedziale wiekowym 8-15 są tak głupie. Zaraz, ale czy to nie jest przypadkiem próba powielania kontaktów na liście i szukania "wpływowych" internetowych przyjaciół? Albo ktoś popadł w kompleksy? Heh, na pewno znajdzie się tutaj ktoś kto widział na naszej klasie osobę, która ma np. w znajomych Ashley Tisdale albo Christinę Aguilerę. Oczywiście - te dwie uczyły się w szkole języka polskiego a teraz chcą mieć konto na naszej klasie. Jasne, one nie mają pracy, zwłaszcza Christina Aguilera nie ma żadnych tras koncertowych... poza tym każda gwiazda, która chce być trendy musi mieć profil na nk, fotce i eplusie.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).