Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2008-06-27, 19:08 [gg] znani i lubiani na Gadu-Gadu
|
|
|
Jakie znane osoby mają gadu gadu ?
Macie numery gg do znanych osób ?
znacie numer do ... ?
tego typu pytań nie brakuje, dlaczego o tym pisze ? w sumie średnio mnie to wcześniej interesowało - do czasu..
na mój numer gg: 565656 napisało już pare osób, które pytały czy to ja jestem Richie (Richi ?) z us5 . Zdziwiłem się tym bardzo. Okazało się, że na jakimś forum ktoś podał mój numer i napisał, że to Richiego z US5
Ktoś sobie żarty stroił, ale zacząłem badać temat i co się okazało ? Niestety ludzie są bardzo naiwni i myślą, że GG jest znane na całym Świecie. Po forach i stronach w tematach podobnych do tego różne osoby szukają kontaktu gg do zagranicznych aktorów czy artystów muzycznych (mniej lub bardziej odpowiadających temu określeniu)
Widziałem pytania o numery do Johnnego Deppa czy Billa z Tokio Hotel. Oczywiście naiwniacy znajdują tam odpowiedzi na ich pytania w postaci jakiś numerów - jak się nie trudno domyślać numerów należących do dowcipnisiów
Tak więc jeżeli jakimś trafem zawita tu osoba szukająca kontaktu z zagranicznymi gwiazdami chciałem oznajmić, ze nie warto wierzyć we wszystko co piszą na forach, te gwiazdy zwykle czasu nie mają na takie rzeczy, po za tym myślę, iż nawet nie mają pojęcia o istnieniu komunikatora o nazwie GG bliższy im raczej MSN czy ICQ o ile w ogóle używają takich programów.
Na stronie Gad-Gadu http://gadu-gadu.pl/uslugi/numery
znajdziecie numery gg do znanych i lubianych osób, którymi sam firma się chwali
Przy okazji szukania numerów do znanych osób warto zaglądnąć na profil danego numeru w serwisie mojageneracja:
adres danego numeru wygląda tak : http://mojegeneracja.pl/tutajnumergg
np http://mojageneracja.pl/565656 - czyli mój profil a nie Ricziego z US5
swoje oficjalne profile i numery gg mają min.:
-Doda - oficjalnym numerem gg dody jest 7878 - z tego co jednak wyczytałem to jakiś automat raczej sam nie pisałem nigdy, bo nie mam potrzeby.
-Ala, była wokalistka blog27 ma numerek 81234, Tola ma pewnie jakiś normalny widocznie Gadu-Gadu nie przepada za nią hyhy
-Kasia Cerekwicka - gygy: 3203 skontaktujecie się z nią, lub kimś kto obsługuje ten numer w jej imieniu.
-Lech Wałęsa dostał 1980 wraz z certyfikatem tutaj też wyczytałem, że jakiś bot jest, druga informacją było, że były prezydent przeszedł na stary numer bo ten stał się zbyt popularnym.
-Zespół Sumptuastic dostał 20069
-Numer 19969 należy do zespołu Łzy.
-wokalistka Gosia Andrzejewicz ma swój profil pod numerem 33333
-znany polski raper TEDE i ekipa wielkie Joł są w posiadaniu numeru 8333, swoją drogą to z tych cyfr mozna na telefonie wyklepać tede - t-8 e-3 d-3 e-3
-Liroy dostał numer gg 6699
-DjDr z Gaduradio - 2335650
- Profil Mirosława Hermaszewskiego - 2706 - Polaka, który poleciał w kosmos!
Oprócz tego numerki krótkie dostały takze firmy i instytucje np:
-numery 14-16 zostały wylicytowane na WOŚP, na najbliższym będzie licytowany numer gg:17
-multikino uzywa 565
-mediarun ma 4747
-imprESKA w radiu Eska - 7195
-metro ma 555
-machina 456
-'kontra' w MTV - 9090
-'kochaj albo nuć' w radiu Złote przeboje - 103992
-wiadomosci24.pl - 24000
-numer Policji do zgłaszania przemocy w szkole - 100997
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|