mój numer nie jest już numerem Richiego ;D teraz ludzie piszą do mnie i pytają czy rzeczywiście jestem Peja - oficjalnie dementuję gg565656 to nie jest numer Peji!
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
mój numer nie jest już numerem Richiego ;D teraz ludzie piszą do mnie i pytają czy rzeczywiście jestem Peja - oficjalnie dementuję gg565656 to nie jest numer Peji!
Kabaret.
ze znanych ludzi to mam do Krzysia i do Aneczki z Myspota ; )
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
jak administratorów i twórców stron postrzegasz jako znanych to ja na liście mam blog.pl, blogx.pl, eblog.pl, ownlog.com i programosy.pl ;] ale jakoś nie czuje, że są wyjątkowi ;D
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek
Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2010-07-09, 08:22
Podejrzewam że Polscy artyści gdzieś kiedyś ew. słyszeli co to jest to dziwne gg..
a to że mają konta, to po prostu kontrakt podrzucony pod nos do celów promocji samego siebie i firmy GG
Co do gg sławnych ludzi, to rzeczywiście.. mam jeden, nawet prywatny kontakt utrzymujemy
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).