Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2010-06-15, 19:09
Fajna trumienka ^^ ciekawe do ilu osób to trafi...
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2010-06-15, 20:09
Cytat
lapavlo, jak przeczytałam Twoją wypowiedz to pomyślałam, że właśnie takim osobom, które mają Polskę w dupie i nie obchodzi ich jej przyszłość powinno się zabraniać głosować.
Zagłosowane ^^
Tak jak mówiłam: na Napieralskiego.
Nie wiem jak mozna głosować na Mikke, czy wy nie słyszycie jakie bzdury ten człowiek gada? O.o Jakby był z leksza cofnięty, szczególnie, gdy mówi o kobietach
Krzysiek napisał/a:
Głos oddany ^^ krzyżyk znalazł się przy panu Olechowskim.
dokładnie tak samo
Ja też. Szkoda, że nie przebił się do drugiej tury.
Strelicja napisał/a:
Nie wiem jak mozna głosować na Mikke
<pjona!>
[ Dodano: 20-06-2010, 20:24 ] lapavlo, to że głosowałam według własnych przekonań, nie według famy czy kondolencji. : )
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
i co wam to dało że zagłosowaliście na tego pana skoro i tak zdobył zdaje się ledwo ponad 1% głosów ?
że nie poddaliśmy się, że nie staliśmy jak kołki i pierwszy raz spełniliśmy swój wyborczy obowiązek.
no i powinniśmy czuć się lepiej zabierając głosy Kaczyńskiemu i Komorowskiemu.
obniżając frekwencję podnieślibyśmy procenty tym dwóm pierwszym.
ja się czuję lepiej psychicznie, choć szkoda że zebrał tak mało.
ale... Lepper zebrał jeszcze mniej, mimo tego, ze słyszał o nim każdy ^
szkoda, że pan Napieralski miał tylko 14%, wydaje się być mądrym człowiekiem.
czemu II tura nie może być pomiędzy trójką kandydatów?
<beczy>
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
czemu II tura nie może być pomiędzy trójką kandydatów?
no właśnie szkoda. Jego wynik to znak, że lewica wraca do gry. Ciekawi mnie kogo poprze Napieralski a na kogo zagłosuje jego elektorat. Mam teraz mieszane uczucia, za dużo różnic w za i przeciw u obu czołowych kandydatów.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2010-06-20, 21:10
lapavlo napisał/a:
i co wam to dało że zagłosowaliście na tego pana skoro i tak zdobył zdaje się ledwo ponad 1% głosów ?
Przeczytałem dokładnie programy wyborcze kandydatów i zagłosowałem na kandydata, który najbardziej mnie przekonał, a że znaczna społeczeństwa tego nie praktykuje to trudno. W tym przypadku ja mam prawo marudzić ^^
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).