Patrzcie jak ciekawie rozłożyły się głosy,gdy wnikamy w szczegóły. Na Kaczyńskiego głosowali w większości ludzie bez wykształcenia, ze wsi i starsi. Dobrze, że cała reszta tym razem się zmobilizowała i wyruszyła.
jak dla mnie to nie ma się z czego cieszyć. Obecnie praktycznie połowie polaków zwisa kto zostanie prezydentem a druga połowa jest podzielona na pół między Komorowskim a Kaczyńskim - nie wróżę tu zgody ;D miejmy jednak ciche nadzieje, że coś się zmieni. W sumie teraz można powiedzieć platformie "sprawdzam karty".
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
wybór był praktycznie żaden, ale... Komorowski to było mniejsze zło, jest na pewno bardziej reprezentacyjny niż Kaczyński, ma żonę, prawo jazdy i konto w banku ale ogólnie to będzie źle...
choć chciałabym się mylić.
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Wysłany:
2010-07-05, 19:07
Yzoja napisał/a:
wybór był praktycznie żaden, ale... Komorowski to było mniejsze zło, jest na pewno bardziej reprezentacyjny niż Kaczyński, ma żonę, prawo jazdy i konto w banku ale ogólnie to będzie źle...
up.
ale wiesz, rządzący i prezydenci mają to do siebie, że żadnemu człowiekowi nie podpasi.
gdyby to Kaczyńskie wygrał... moglibyśmy mieć bardziej niż przerąbane - prezydent, który przypisuje sobie cudze zasługi, albo jawnie kłamie wprowadzając swój lud w potworny błąd?
Aż ciśnie mi sie na usta, że byłby takim polskim Kim Dzong Ilem, co podobno podczas meczu "swoich" kontaktował się i kierował zespołem piłkarzy przez niewidzialną komórkę, posiadaną przez trenera reprezentacji.
ale co racja, to racja - Komorowski to "mniejsze" zło i to w dodatku bardzo reprezentacyjne ^^
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2010-07-05, 20:14
Strelicja napisał/a:
Patrzcie jak ciekawie rozłożyły się głosy,gdy wnikamy w szczegóły. Na Kaczyńskiego głosowali w większości ludzie bez wykształcenia, ze wsi i starsi. Dobrze, że cała reszta tym razem się zmobilizowała i wyruszyła
To samo zauważyłem ;D Interesujące zjawisko. Dobrze, że wykształconych przybywa
Następnego Kaczyńskiego nie zniósłbym.
teneniel napisał/a:
i to w dodatku bardzo reprezentacyjne ^^
o to, to, to! Normalny wzrost. Nie mlaska przed mikrofonem xD
I w pierwszej i w drugiej turze głosowałam na Komorowskiego. Nie był "moim" kandydatem, ale "mój" kandydat się wycofał.
Jedyne, czego się obawiam, to wyniku wyborów parlamentarnych, bo coś mi się dziwnie wydaje, że wczorajsza porażka Kaczyńskiego może zostać przekuta na przyszłoroczny sukces. A Kaczyński - premier brzmi jeszcze gorzej niż Kaczyński - prezydent.
Też mam taką nadzieję, ale myślę, że Platformie jako partii rządzącej (i to na wszystkich frontach) poparcie może tylko spadać. Ktoś spoza tych dwóch partii? Bardzo chętnie, ale chyba potrzeba trochę więcej czasu na wybicie się.
Krzysiek napisał/a:
teneniel napisał/a:
i to w dodatku bardzo reprezentacyjne ^^
o to, to, to! Normalny wzrost. Nie mlaska przed mikrofonem xD
Mnie bardziej przekonuje to, że jest dużo mniej agresywny. Przynajmniej będzie spokojnie, a nie ciągła atmosfera wojny i dzielenia na tych lepszych i tych gorszych.
No i mamy pierwszą damę, która nie korzysta z kuwety
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).