Muszę mieć spokój w życiu prywatnym, żeby usiąść do pisania. Inaczej bardzo łatwo się rozpraszam i nie potrafię napisać jednego zdania. Pomaga też wieczorna pora, herbata i muzyka.
I nic więcej nie trzeba. No, poza pomysłem
Najważniejsze dla mnie to zebranie wcześniej strony z podobnym zagadnieniem, potwierdzonych informacji. Czasem zajmuje mi to spooro czasu. Ale lubię czytać co ktoś ma do powiedzenia i przekazania na podobny temat do mojego. Napisanie posta zajmuje mi najczęsciej kilka dni bo nie potrafię się zabrać całkowicie.
Niestety wiele rzeczy Przede wszystkim pomysł, uzgodnienie tego z koleżanką (piszemy bloga we dwie), duuużo zdjęć, wykonanie czegoś, a więc mnóstwo rzeczy do przerobienia, tona lakierów do paznokci, dobre światło do zdjęć, no i komputer
Coś do picia, muzyka w tle (najlepiej jakiś soundtrack bez słów, bo to mnie potrafi czasem rozproszyć ), pomysł i dostęp do wordpressa / odpalone pages. Kolejność przypadkowa.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).