Pomysł, a później wena, czy po prostu ochota na napisanie wpisu. Bez tego zwykle wychodzi znacznie gorszy, sztywny, sam widzę, że nie ma w nim lekkości. Pozostaje więc się pomęczyć i coś wystukać, albo poczekać.
Myślę że nie ma przepisu uniwersalnego. Wszystko zależy od charakteru bloga. tym którzy prowadzą pamiętniki wystarczy tylko impuls, myśl lub jakaś przygoda. Recenzenci filmu i literatury potrzebują "zahaczki", czyli po prostu znać dzieło. Przeczytać, obejrzeć... Widziałam też mnóstwo blogów o wąskiej tematyce. Akwarystyka, sport, marketing, handel i te wymagają rzetelnej wiedzy.
Jedyną rzeczą która łączy autorów wszystkich blogów jest chęć podzielenia się Tak myślę.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).