Hmm ja jak na razie nie mam do czego przywiązywać uwagi, bo najzwyczajniej w świecie ich nie mam ale komentarze są ważne, te konstruktywne, a nie tak jak wyżej wspominane "może obserwacja za obserwacje"
Pewnie, że komentarze są dla mnie ważne. Świadczą o tym, że kogoś moja praca zainteresowała do tego stopnia, że chce podzielić się swoim zdaniem. Oczywiście muszą to być komentarze na temat, a nie zwyczajny spam. Najlepiej wprowadzić moderację aby przed opublikowaniem komentarz musiał zostać zatwierdzony.
Niestety komentarze typu " może obserwacja za obserwację" są bardzo częstym zjawiskiem. Chyba nie widziałam blogu, który by nie miał takiego komentarza. Plaga.
Niestety komentarze typu może obserwacja za obserwację są bardzo częstym zjawiskiem. Chyba nie widziałam blogu, który by nie miał takiego komentarza. Plaga.
Na szczęście u mnie się jeszcze takie komentarze nie pojawiły, ale pewnie wszystko przede mną.
Fajnie jak na blogu są miłe komentarze odnośnie tekstów czy wyglądu bloga. Jeszcze lepiej jak ktoś podsuwa nam jakieś rady w celu ulepszenia bloga. Negatywnymi komentarzami nie ma co się przejmować. Przecież nie przestanę publikować dlatego, że komuś się to nie podoba (niektórym się nic nie podoba). Ważne, żeby w swojego bloga włożyć całe swoje serce. Wtedy będzie on sprawiał frajdę nie tylko wam ale i osobom odwiedzający bloga.
Zapisane w Kronikach Masz rację, nad negatywnymi komentarzami nie da się zapanować ma na myśli takie obraźliwie. a wiadomo, że każdemu się nie dogodzi. Miło jest natomiast faktycznie gdy komuś się podoba to co robimy i tworzymy:)
GoodByAccident [Usunięty]
Wysłany:
2014-01-09, 00:32
najgorsze dla mnie jest gdy ktoś ma na celu tylko reklamę. Przy okazji to nie trafiony sposób na mnie, bo raczej nigdy nie wchodzę na takiego bloga
Niestety tak czasem bywa. ale z drugiej strony każdy chce się jakoś pokazać i szuka różnych możliwości:)
mopsta Blogger.Klub
Imię: Jacek
Dołączył/a: 08 Maj 2011 Posty: 36
Wysłany:
2014-01-10, 13:51
Zależy od komentarza, bo jeżeli zawiera on uwagi to staram się zrozumieć czy rzeczywiście robię coś źle.
Generalnie fajnie jest gdy ktoś komentuje, wiadomo wówczas, że strona/blog jest odwiedzany. Nadaje to jakiegoś sensu, czy też motywacji do działania.
Nie lubię natomiast jednej rzeczy. Gdy komentuję komuś wpis, i gdy mój komentarz nie koniecznie zgadza się z poglądem autora wpisu, i gdy ten pisze coś w stylu "jak się nie podoba to po co komentujesz" to krew mnie zalewa, to takie dziecinne.
Mnie interesują pozostawione komentarze. Bardzo mnie inspirują. Jak czuję, że jest odzew czytelników na moim blogu to wiem, że nie pisze w pustkę. Poza tym jest to bardzo miłe, jak ktoś wyrazi swoje zdanie pod postem.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).