sie ludzie uczepili tej kwestii a to chodziło jedynie o czytelność
Tobiasz napisał/a:
że dopóki nie wskaże się alternatywy użytkownikom Myloga to oni nadal będą z ich usług korzystać
alternatyw jest kilka, tylko mało kto o nich wie, i to nie dlatego, że są gorsze, tylko poczta pantoflowa myloga dobrze działa u młodych ludzi co powoduje, iż mają 'przody'
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
truscava [Usunięty]
Wysłany:
2007-06-05, 08:03
Dopóki nie znalazłam strony mylog.pocalujmniewdupe.pl nie zwracałam uwagi na te wszystkie błędy, kolorystykę itd.itd. a skoro nie zwróciłam na to uwagi sama, znaczy to, że jest to mało istotne
Bloga na mylogu już nie mam, tego na ownlogu też zamykam, bo stwierdziłam, że to jest nudne.
Już nie lubisz myloga? Najbardziej rozwiniętymi serwisami są eblog.pl i blog4u.pl.
Adam (administrator blog.pl) powiedział mi, że pod koniec czerwca będzie dużo zmian m.in. możliwość założenia bloga za darmo na blog.pl.
Dopóki nie znalazłam strony mylog.pocalujmniewdupe.pl nie zwracałam uwagi na te wszystkie błędy, kolorystykę itd.itd. a skoro nie zwróciłam na to uwagi sama, znaczy to, że jest to mało istotne
bo to nie było takie ważne (ale warto było o tym wspomnieć) a o tym najczęściej wszyscy pisali
Tobiasz napisał/a:
Nie rozumiem po co się przeniosłać z Myloga na eBloga i Blogowicza. Skoro tak kochasz Myloga. No chyba, że zmieniłaś zdanie.
a to są ludzie co kochają myloga ? to chyba trzeba leczyć, taką miłość do strony internetowej.
Truscavę bardzo dobrze pamiętam jak podlizywała się do adminów na forum serwisu MYLOG i ta pani zawsze miała najwięcej do powiedzenia. Ja też się udzielałem, ale nie robiłem szumu.
Pamiętam jeszcze jak Artura "zjechali".
truscava [Usunięty]
Wysłany:
2007-06-15, 17:18
Tobiasz, nigdy się nikomu nie podlizywałam. Szkoda, że nie wiesz, że nawet mając bloga na mylogu nie żyłam dobrze z Aneczką. Poza tym nie wiem skąd Ty te wszystkie wnioski wyciągasz, nigdzie nie napisałam, że jestem anty mylog Bardziej mnie dziwi Twoja hipokryzja, bo o ile dobrze pamiętam, to Ty zawsze byłeś największym fanem majlożka. Jeśli chcesz, możemy to sprawdzić. Mam kontakt z paroma ludźmi z tamtego forum, zawsze możemy się spytać jak to było
Poza tym, nie mam bloga na eBlogu, a na Blogowiczu tworzę szablony. Ty zawsze miałeś coś z głową O.o
No właśnie, ale mi zarzucasz to, że byłam fanką a już nie jestem. Weź się lecz człowieku, bo ja nigdzie nie napisałam, że jestem anty mylog, a to, że udzielam się tutaj i na forum eBloga o niczym nie świadczy i nie dorabiaj sobie ideologii
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).