Htsz, nie masz pojęcia, ile blogów w tym świecie ma dzisiaj własną reklamę. Dzięki banerowi na mylogu i ciekawej nazwie oraz treści (to jest niezbędne!), masz więcej czytelników.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-07-13, 22:42
Htsz, co sprawia? Reklama. Yennefer jest, albo raczej była bardzo popularna w sieci. Wszyscy znają jej bloga, ale czasami tak się zastanawiam, że zapewne większość z nich czyta jeden akapit notki, po czym wystawia komentarz, który jest najprawdopodobniej jakimś bezsensownym bełkotem...
Kurde... Gdzie podziały się czasy, że opisywało się życie swoim własnym piórem lub długopisem w grubaśnym zeszycie?
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-07-14, 19:44
Ja jeszcze jakiś rok temu pisywałam w pamiętniku. W sumie to od zawsze mam fioła na ich punkcie. Uwielbiam oglądać i kupować pamiętniki Ale z tych wszystkich, które miałam zapisałam tak w stu procentach (a nawet w stu jeden bo mi miejsca zabrakło ) tylko jeden
Htsz, co sprawia? Reklama. Yennefer jest, albo raczej była bardzo popularna w sieci. Wszyscy znają jej bloga, ale czasami tak się zastanawiam, że zapewne większość z nich czyta jeden akapit notki, po czym wystawia komentarz, który jest najprawdopodobniej jakimś bezsensownym bełkotem...
Kurde... Gdzie podziały się czasy, że opisywało się życie swoim własnym piórem lub długopisem w grubaśnym zeszycie?
Ja znam Yennefer od strony Triss. Szablony Triss są w panelu admin. na blog.pl.
Tutaj założyłem wątek o tradycyjnych pamiętnikach.
truscava [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-14, 23:07
Tobiasz, mnie zadziwiasz
Co do tematu, kiedyś mój blog był bardzo popularny, po 100 komentarzy w tydzień itp, itd. Wynikało to chyba z tego, że komentowałam wszystkim blogi. Teraz mojego bloga odwiedzają tylko najbliżsi znajomi, chłopak, przyjaciele z neta. Ale chyba bardziej mi to odpowiada niż ten natłok ludzi. Serio O.o
Kiedyś kupiłem reklamę bloga na mylog.pl. Miałem dużo komentarzy nie związanych z notką typu "cześć fajny blog wpadnij do mnie pozdro". Jednak wolę jak odwiedzają mojego bloga najbliżsi niż ci nieznani. Truscava już przestań.
Fanatyk [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-30, 09:44
Zzielona napisał/a:
No to podajcie adresy naprawdę wartościowych blogów :> Bo w końcu takie istnieć muszą, prawda? Wśród tych internetowych śmieci są perełki.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).