Zauważyłam, że tak do połowy tematu wszyscy dawali "Weronisi" takie same rady. Nie czytacie się nawzajem, czy co?
Mnie też irytują różiowiutkie blogi o głupitukich aktoreczkach, blogi, gdzie dziewczyneczki piszą, jak to im źle, o chłopak, którego rzekomo tak kochają ich nie zauważa, blogi typu Winx i Witch, których jest zatrzęsienie i wszystkie komentarze to, tak jak pisaliście, "fajniutki blogasek, wpadnij do mnie". Wymiotować się chce... A co najgorsze to takie pokemonki (nawiasem tego określenia nie słyszałam i jeszcze nie spotkałam grupy ludzi, która byłaby tak przeciwna takim "BlOgAsKoM" i którym by tak zależało na poprawnej polszczyźnie, tak trzymać ) mają po kilka-kilkanaście blogów! To okropne! Takim dzieciom powinno się odbierać dostęp do internetu. Z resztą nie tylko na blogach tak jest. Teraz serwisy takie jak fora.pl oferują darmowe fora bez instalacji skryptów. To co się porobiło? Pełno dzieciaczków ma po dziesięć takich domen o różnych bzdurach.
Cytat
Kurde... Gdzie podziały się czasy, że opisywało się życie swoim własnym piórem lub długopisem w grubaśnym zeszycie?
A ja jeszcze taki "zeszyt" mam. Też nie podoba mi się, że ludzie tworzą blogi-pamiętniki, bo kogo obchodzą to, co dany autor robił w danym dniu?
Co do tych mądrych blogów to osobiście rzadko takie spotykam. ale rzeczywiście ten Świat Zosi jest niezły. Aż żal się robi, kiedy w ogóle nie ma tam komentarzy. Bądź co bądź to taki komentarz raz za czas jest motywacją do dalszego pisana i cieszy autora.
Pozdrawiam!!!
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-08-01, 10:56
Monica Reyes napisał/a:
Też nie podoba mi się, że ludzie tworzą blogi-pamiętniki, bo kogo obchodzą to, co dany autor robił w danym dniu?
Ja lubię takie blogi-pamiętniki, ale pod warunkiem, że mniej więcej orientuję się o co chodzi od samego początku i jeszcze jeśli jest to napisane przyzwoitym językiem.
Wysłany:
2007-08-01, 13:34
Cytat
Dlatego lubię WordPress
A aja nie bo nie umiem sama stworzyć szablonu na WordPress Hehehe, ale ogolnie podoba mi się ten program. Wiesz moze skad mozna go sciagnac bo na tej stronie jakos nie widze dzialu Download czy informacji skad mozna go pobrac.
Osobiście nie korzystałem z tutoriali przy rozgryzaniu Wordpressowych szablonów, raczej przypatrywałem się gotowym i próbowałem je dostosowywać. Przy znajomości samego tylko XHTML/CSS można się tego nauczyć, choć widok mieszanki języków PHP z XHTML początkowo mnie odstraszał.
Wysłany:
2007-08-02, 22:38
Luke Mica napisał/a:
choć widok mieszanki języków PHP z XHTML początkowo mnie odstraszał.
Ja się z Wordpressem bawiłam jakieś dwa lata temu i wtedy właśnie mnie odstraszył na dobre
P Joanna [Usunięty]
Wysłany:
2007-11-12, 20:39
Moja droga! Nie pisz takim pisemkiem, bo nikogo tym nie zachęcisz, najwyżej zarazisz oczopląsem. Jeśli mówisz, że nikt nie będzie chciał czytać tych bzdur to lepiej daj sobie spokój, dziewczynko.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).