Wydaje mi się, że projekt Oceny.blogowicz.info już za długo leży odłogiem. Po tak długim okresie bezczynności, postanowiłem że przydałoby się coś z tym zrobić. Po cóż domena ma się marnować, jeśli można dalej ciągnąć ten sam projekt, który został już stworzony przez Htsz.
Należałoby wznowić rekrutację, ale przeglądając stronę zauważyłem, że ona nadal trwa więc zapewne podania o posadę gdzieś tam są u Htsz, a jeśli nie to nie ;P
Pomyśleć nad nową szatą graficzną ale to już w trakcie odradzania projektu. Ciekawe czy znalazła by się chętna osoba na to - ja mogę dostosować ją pod silnik WordPress chyba, że tym zajmie się Lukem ale to już bez różnicy.
Kolejna sprawa to ocenienie blogów zaległych, bo z tego co wiem jest ich pełno, chyba że dać sobie spokój i poczekać na nowe zgłoszenie, które wpłynął na nasze konto ;]
Myślę, że to na tyle. Teraz tylko czekać na opinię innych użytkowników forum. Czekam na Twój werdykt Panie Htsz
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-09-26, 21:18
A może zmienić oceny.org na jakąś w miarę dobrą toplistę stron internetowych i blogów?
Można by było oczywiście umieścić link do archiwalnej wersji i "masz inny pomysł na oceny.org". Taka toplista mogłaby zwiększyć ruch na subdomenach blogowicza.
jakiś czas temu doszedłem do wniosku, że ten pomysł odbudowania strony jako ocenialni raczej nie wypali kompletnie, bo jedna osoba tego nie pociągnie. Potem pomyślałem o czymś podobnym do "oceniono" jednak z tego co wiem od Krystiana jego strona umarła i teraz jest na niej coś innego. Nie wiem czy to przez złe podejście czy znudzenie po chwili słodzeniem innych blogów przez użytkowników strony
O topliście także myślałem, kiedyś "toplista linkup" była dość popularną toplista stron i blogów, zapisanych mam do niej 860 stron, jednak z braku zajmowania sie tym umarła. Strona toplisty wymaga skryptu. Jeden znam, ale używa go już jedna toplista (popularna) blogów i nie chcę dublować.
Jeżeli jest ktoś chętny do napisania skryptu według moich wskazówek, lub zna jakiś skrypt, który można łatwo przebudować to jestem otwarty na propozycje, wolę działający serwis niż zakurzone archiwum ocen blogowych
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
toplista to szerszy zasięg, ale jak już wspomniałem trzeba kogoś kto potrafi 'napisać' taką stronę a tu mamy pewien problem liczę, że jakoś pomożecie go rozwiązać.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).