się już powoli uspokaja na szczęście. Największy ubaw mieli chyba tylko ci co wymyślali coraz to nowsze komunikaty "od admina"
swoją drogą. Szumu trochę było, ale czas już na dalszy ciąg rozbudowy, bo zacznie nam śmierdzieć rozkładającą się rybą.. W pierwszym poście pytałem o to jak prezentuje się śledzik na tle innych mikroblogów, ale w sumie nie można na to teraz odpowiedzieć bo poza ilością użytkowników (masowo 'zmuszonych' do używania) i nieco dłuższym polem do wpisania wiadomości to się nie wybija a jest wręcz w tyle z możliwościami.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ewentualnie kazałbym im zaszyfrować hasło jakimś ROT-13.
No nic, fajnie że już fala opada. Patrząc na swoją listę widzę, że na 400 osób łańcuszki wkleiło 40 - czyli ok. 10% niezadowolonych. Nie licząc tych, co nic nikomu nie mówiąc wyłączyli Śledzika.
właśnie to jest najciekawsze i podobne spostrzeżenia miał także kominek w wywiadzie u antyweba, że tych niezadowolonych jest w rzeczywistości garstka w porównaniu do ogółu. Mimo, iż spam wygląda na wielki to myślę, że nie przekracza to właśnie tych 10-15% wszystkich użytkowników nk.
edit:
zauważyłem, ze filmy z YT ładują się na zaciemnionej warstwie strony nk bez przechodzenia do serwisu youtube.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).