Puszysława
Blogger.Klub
|
Wysłany:
2014-01-21, 23:34 {dyskusja} Blogi kosmetyczne, blogi urodowe
|
|
|
Od stóp do głów jestem zanurzona w blogosferze kosmetycznej i dopiero niedawno wystawiłam nos na zewnątrz mojego naturalnego środowiska blogowego. I wtedy przeżyłam szok. Bo okazało się, że istnieje świat poza blogami urodowymi.
Zapragnęłam poznać opinię osób "z zewnątrz". Z czym kojarzą Wam się blogi kosmetyczne/urodowe? Czy kiedykolwiek jakiś czytaliście, może któryś szczególnie pamiętacie lub uważacie za ciekawy, przydatny, miły w odbiorze?
Pozytywne, negatywne cechy środowiska, osobiste odczucia, wrażenia, wspomnienia - interesuje mnie absolutnie wszystko!
Niedługo po tym, jak postanowiłam zadać to pytanie tutaj, przyszedł mi do głowy pewien pomysł. Chciałabym napisać post o blogosferze kosmetycznej. Najpierw myślałam o tym, żeby zrobić to zwyczajnie - ze swojego punktu widzenia, ale później pomyślałam, że wtrącenie tam ogólnych skojarzeń mogłoby być interesujące. Zgadzacie się na ewentualne wykorzystanie Waszych wypowiedzi? Oczywiście w uprzejmy i miły sposób.
No to jak jest? Bo moje uczucia do tematu, jakiego ma dotyczyć rozmowa są zdecydowanie mieszane.
|
______________________________________________________ http://puszyslawa.blogspot.com [blog o kosmetyce i pielęgnacji, subiektywnie i naturalnie] |
|