Htsz, mam foremki, dostępne są często w sklepie Duka. Polecam te silikonowe, chociaż one zazwyczaj bywają małe- zatem nieprzypalenie jajka z równoczesnym dopieczeniem białka wymaga treningu. Ale warto! Aha, no i przy foremkach warto zainwestować w naprawdę równą patelnię (;
za radą z innego tematu zacząłem wsypywać musli do jogurtu, jest smacznie - z naturalnym też, chociaż z jogurtów lubię danone 'ale owoc!' brzoskwiniowo-waniliowy.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
za radą z innego tematu zacząłem wsypywać musli do jogurtu, jest smacznie - z naturalnym też, chociaż z jogurtów lubię danone 'ale owoc!' brzoskwiniowo-waniliowy.
szkoda, że ja nie przepadam za jogurtami itp.. wolę wypić dobrą kawę z ogrooomną pianką
×Grzesiu uwaga! marketing szemrany?
Dołączył/a: 13 Sie 2012 Posty: 13
Wysłany:
2012-09-14, 11:13
Htsz napisał/a:
Oj tak. "Ale owoc" o tym smaku jest genialny. Na śniadanie jem to, co mi się nawinie. Byleby było zdrowe i pożywne. Śniadanie, to przecież niezwykle ważny posiłek.
jak ktoś lubi twarożki / białe serki na kanapki to zamiast tych w plastiku polecam twaróg (w papierze - półtłusty lub chudy), za ~0,3kg płacę ~3,30zł, można do tego dodać szczypiorek, przyprawy, jakieś inne warzywa (papryka, cebula - co kto lubi). Dorzucam czasem odrobinę jogurtu naturalnego lub mleka żeby po wymieszaniu bardziej zbite było. Wydaje mi się, że zdrowsze niż gotowce
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
ja nie przepadam za jogurtami naturalnymi, już mi się bardzo przejadły jak swojego czasu byłam na diecie. od tego czasu wybieram owocowe ale tylko te z cukrem z owoców, żadne inne.
a co do twarogu... to fajna sprawa, też lubię ale już jak coś dodaję śmietanę
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).