Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-12-21, 13:54
Cytat
Mówcie nam, czego mamy nie robić, jak się zachowywać, aby nie pogłębiać objawów napięcia przedmiesiączkowego, wtedy będzie lżej obojgu przetrwać ten okres.
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-12-21, 20:38
właśnie, zgadzać się na wszystko i lepiej nie podpadać.
i oczywiście na hasło 'herbatka' ma stać przede mną mój ulubiony! kubek herbaty ciepłej, ale nie gorącej, osłodzonej, ale lekko, nie słabej, ale i nie za mocnej, z łyżeczką w środku do siorbania
generalnie tak naprawdę to w tych dniach cholernie słaba na przykład jestem i oczekuję pełnego zrozumienia i oddania. i nie obchodzi mnie, że koledzy idą na piwo. oni idą, On nie musi. no chyba, że mi załatwi fajne filmy albo książki. wtedy może znikać
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
stosujecie ?
jakie środki jak już coś ?
co sądzicie na ten temat ?
gadać x ]
ja biorę tabletki anty a dodatkowo w tych dniach co jestem bardziej płodna to Facet zakłada gumkę x ]
lepiej dmuchać na zimne a mi mimo tego mojego wieku jeszcze nie spieszy się do dzieci.
antykoncepcję zdecydowanie polecam bo poza niechcianą ciążą chroni również przed chorobami ewentualnymi.
no a tabletki jeśli dobrze dobrane dodatkowo pozytywnie działają na organizm kobiety x ]
zastanawiam się od jakiegoś czasu nad plastrami, ale mam schizę, że się odkleją czy coś x D
[ Dodano: 16-06-2009, 11:30 ]
Mam pytanie czy przy braniu proszkow antykoncepcyjnych moge zajsc w ciaze jezeli chlopak sie spuscil....no wiecie gdzie!Prosze od szybka odpowiedz!
Ostatnio zmieniony przez Asienieczka1988 2009-06-16, 13:10, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2009-06-16, 12:01
Asienieczka1988, po to są tableki anty, żeby nie było niespodzianek jak facet się w ciebie spuści
no chyba, że tabletki bierzesz dopiero od 7 dni, albo źle je przyjmujesz (tzn, ze sporymi opóźnieniami, albo wymiotujesz niedługo po wzięciu - wszystko masz na ulotce!).
z reguły przy prawidłowym braniu tabletek nie powinno nic się zdarzyć ^^
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-06-16, 12:18
trochę wulgarnie zabrzmiało... to spuszczanie się.
teneniel, złe wchłanianie także może spowodować niespodziewankę taką. ja zawsze mam w głowie jedną myśl: nigdy nie mam pewności, że tabletki które biorę są odpowiednie.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Biore tabletki od 1,5 roku...z reguly biore regularnie....chociaz pare razy zdarzylo mi sie zapomniec wziasc tabletki,ale to juz byla jakis czas temu.Martwie sie bardzo zebym nie byla wciazy,bo mamy juz synka 2-letniego i nie jestem przygotowana na nastepne dziecko jeszcze
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).