pomoc potrzebna..
a sprawa taka:
przyjeżdżają do mnie kumple z Torunia, i oczywiście będzie piwo i wódka lało się litrami..
więc, jak zapobiec temu żeby nie było zgonu
______________________________________________________ [you] idziemy na piwo? Nie Wszystko Co Pozytywne, Jest Legalne..
Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-07-26, 12:42
A ja po Sylwestrze 2006/2007 nie miałam nigdy jakiegoś większego kaca (podobnie z wymiotowaniem po alkoholu). Nie wiem czy to dobrze, ale po zakrapianej (czasami dość mocno) imprezie zazwyczaj czuję się po prostu zmęczona, ale jak wezmę prysznic, zacznę coś robić to wszystko po prostu mija i czuję się OK.
Z rana na kaca, najlepsze ponoc jest piwo, jak ktos ma luzny styl zycia i jest troche przy kasie, to spokojnie mozna walnac kilka piw, nie wszystkim pomaga, ale jednak zazwyczaj bd dziala.
Albo w ogole nie pic, chyba najprostszy sposob, zawsze dziala lub jakies leki, jest juz troche tabletek na rynku, od tego.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).