Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-08-14, 13:14
Cytat
- to jest niemożliwe o_O
Oczywiście, że nie możliwe, biorąc pod uwagę, że kac powstaje wskutek jakiejśtam substancji, która jest w naszej krwi i dopóki ona nie wyparuje to będziemy mieli kaca. Możemy jedynie łagodzić jego skutki.
Zaproszone osoby: 3
Wysłany:
2007-08-14, 13:19
Cytat
Oczywiście, że nie możliwe, biorąc pod uwagę, że kac powstaje wskutek jakiejśtam substancji, która jest w naszej krwi i dopóki ona nie wyparuje to będziemy mieli kaca. Możemy jedynie łagodzić jego skutki.
Maślanka maskuje te ssubstancje ^^
______________________________________________________ [you], nie czytaj moich postów, są bez sensu...
Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-08-14, 17:30
Kutwa, pogadamy za jakiś czas jak już przerobię to na studiach, na które właśnie się wybieram
W każdym razie o kacu kiedyś mówiliśmy na chemii, gdy pan puścił nam prezentację na temat alkoholu i właśnie wtedy usłyszałam takiego newsa...
A co do tej maślanki... Ona nie maskuje tylko pomaga organizmowi we wchłanianiu cukrów, które przez działanie alkoholu zostały z organizmu wypłukane. Zresztą... Poczytajcie sobie na ten temat http://pl.wikipedia.org/wiki/Kac
Zaproszone osoby: 3
Wysłany:
2007-08-16, 20:38
Cytat
prezentację na temat alkoholu
Kłamała.
______________________________________________________ [you], nie czytaj moich postów, są bez sensu...
mirekkkk [Usunięty]
Wysłany:
2007-09-11, 22:18
Maslanka nie zawsze działa, bo są takie kace których nie da rady zwalczyc domowym sposobem. Ja jakis czas temu wypróbowałem DrKac'a i mile mnie zaskoczyl ten specyfik, bo sam nie wierzylem ze jakies "nowoczesne" srodki, a tu nie dośc ze likwiduje kaca to jeszcze zapobiega szkodliwemu dzialaniu alko, czyli chroni organizm. Polecam;]
godson90
Wysłany:
2007-10-16, 21:11
mirekkkk napisał/a:
ile mnie zaskoczyl ten specyfik, bo sam nie wierzylem ze jakies nowoczesne srodki, a tu nie dośc ze likwiduje kaca to jeszcze zapobiega szkodliwemu dzialaniu alko, czyli chroni organizm.
wiesz mi sie zdaje ze jak cos ma zatruc to zatruje.Tak wiec ten "specyfik" nie ochroni twojego organizmu...
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-06-06, 18:38
żaden specyfik nie może pomóc gdyż nie można przyspieszyć odtruwania organizmu z narkotyku (tj. alkoholu). Siła woli możemy sobie jedynie coś wmówić, że coś jest cacy na kaca.
Więc brak sposobów na kaca - nie wynika to z mojego doświadczenia, bo jeszcze mnie to stworzonko nie spotkało, chyba, że pożarł bym z trzy kilogramy czekoladek z alkoholem xD
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).