Dzień przed wypić duuużo soku cytryn lub zjeść duuużo witaminy C Serio pomaga, sprawdzałam
Ewentualnie można też pić alkohol cytrynowy.
A przy piciu czystej zalecam każdy kielon popijać CAŁĄ szklanką wody! Coby odwodnieniu się zapobiegać, póki czas
W trakcie imprezy zapijać kieliszki dużą ilością wody lub soków i zagryzać od czasu do czasu jakimś mięskiem. Przed imprezą zjeść coś tłustego, jakiś rosołek albo flaszki najlepiej. Przed zaśnięciem szklanka wody i postawić obok butelkę, po każdym przebudzeniu pić wodę. Rano 1l wody plus wycisnąć całą cytrynę do szklanki zalać trochę wodą i wypić i łyknąć witaminkę C. Zwykle coś takiego pomaga Obowiązkowo jakiś spacerek i kąpiel relaksująca
______________________________________________________ Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się
Przyjaciółka zaś zauważyła, że lepiej się czuje po sytym burgerze w macdonaldzie.
Faktycznie, tez pomaga
ja generalnie nie mam problemów z kacem. mój mam tak szybki metabolizm, że czasami trzeźwieję szybciej niż się opijam:P ale jak już mam kaca, to piwko z rana i przechodzi od razu
Każdy ma swój sposób i na każdego działa co innego [ i zależy po czym sie ma tego kaca - rodzaj alkoholu ]
Mój sposób jest prosty :
Schłodzona lemoniada + dobry buszek a potem schłuchawki na uszy i troche pobiegać ( nawet jak totalnie niemam sily , wiadomka wszystko boli , beret pęka to i tak bieganie to podstawa dla mnie nawet spacekiem 15 min i potem prysznic Uwierzcie człowiek sie troche pomęczy ale totalne przebudzenie , znów czuć życie Tylko trzeba silnego ducha walki z tym kac killerem
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).