Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Dziwi mnie, że nikt nie wspomniał o dość oczywistym sposobie na zminimalizowanie kaca: nie mieszać!! jeśli pijesz wódkę, pij wódkę, jeśli piwo to zostań przy piwie... Śmiertelna jest zawsze mieszanka wódki i wina (co dziwi mnie, że niektórzy tak robią)
Alienmaster napisał/a:
prysznic + apap + powerade
Apap nie jest najlepszym wyborem, bo zawiera paracetamol, który nie sprawdza się najlepiej przy dolegliwościach wywołanych kacem... zdecydowanie lepiej brać coś z ibuprofenem
herbata z cytryną, najlepiej gorzka. Bo witamina C bardzo pomaga w takich sytuacjach. Dodatkowo jeszcze jakiś Paracetamol na ból głowy i jestem jak nowo narodzony.
Cache mi się zapchał, cookiesy mnie śledzą,
wszystko pootwierane, niezapisane ciągle, pofragmentowane,
w tle jakiś wymagający algorytm liczy za i przeciw.
Dwadzieścia dwa lata bez reinstalacji.
Wszystko tylko nie praca! Ja nie wiem skąd wzięło się to głupie powiedzenie . W moim przypadku kac+praca to gargamiedon!
______________________________________________________ http://exoplanet-spot.blogspot.com/ - Najnowsze odkrycia, analizy danych oraz predykcje na przyszłość!
Dla tych co nie chcą klina klinem polecam jajko na miękko (bywa zbawienne), koniecznie z solą. I ważne - jeśli ktoś jeszcze nie wie - wodę pije się na kaca, nie wcześniej (tj. nie pije się wody na zaś, na noc, jak się wraca w stanie niewyraźnym, żeby niby rano było lepiej - tutaj to woda nam zrobi więcej szkody niż pożytku - od rana - jak najbardziej, wysokozmineralizowana)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).