Akceptuje jego bycie, ale wtedy gdy nie mam z nim styczności
0%
[ 0 ]
Homoseksualizm trzeba leczyć, to wbrew naturze
11%
[ 2 ]
Głosować: 18
Wszystkich Głosów: 18
Autor
Wiadomość
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek
Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2008-12-18, 16:05
Dlaczego mylisz homoseksualizm z metroseksualizmem i zniewiesciałością?
Podajesz opisy ludzi z tzw. "środowiska" , są ludzie normalni, prowadzący życie i którzy coś osiągneli
Pan "Pedałów tylko rucham" nie powinien być przykładem.
Pan Sleszyński
Wysłany:
2009-08-28, 22:43
Chciałbym wtrącić tutaj moje zdanie. Mianowicie osoba homoseksualna nie wybiera sobie swojej orientacji, nie ma na to nikt wpływu. Nie jest to żadna choroba, a także nie ma na to żadnego lekarstwa. Trzeba się z tym po prostu pogodzić. Osoby homoseksualne dzielą się na dwa typy - `przegiętych` i `nie przegiętych`. `Przegięci`charakteryzują się swoim ubiorem, zachowaniem, stylem bycia, który często przypomina zachowania kobiety. `Nie przegięci` to osoby zachowujące się całkowicie normalnie, nie dając żadnych pozorów, aby móc sądzić iż posiadają inną orientację. Polska nie jest w ogóle krajem tolerancyjnym. Polacy nie akceptują odmienności innych, ich reakcją na odmienność jest śmiech, drwiny, a nawet bardzo często agresja. Zresztą co kogo to obchodzi kto z kim sypia (nie mówię tutaj o pedofilli, oraz zoofilli)? Osobiście jestem osobą homoseksualną i nie wyobrażam sobie tego, aby móc ujawnić się . Na sam koniec chciałbym dodać, że wszystkie odczucia jakie faceci czują do kobiet i kobiety do facetów są obecne w związkach homoseksualnych .
Chciałbym wtrącić tutaj moje zdanie. Mianowicie osoba homoseksualna nie wybiera sobie swojej orientacji, nie ma na to nikt wpływu. Nie jest to żadna choroba, a także nie ma na to żadnego lekarstwa.
dlatego nazwałem to światopoglądem Kościół uważa to za chorobę, lekarze niekoniecznie.
Pan Sleszyński napisał/a:
Polska nie jest w ogóle krajem tolerancyjnym. Polacy nie akceptują odmienności innych, ich reakcją na odmienność jest śmiech, drwiny, a nawet bardzo często agresja.
niestety długo jeszcze nie będzie i to nie tylko wina moherowych beretów.
Pan Sleszyński napisał/a:
Zresztą co kogo to obchodzi kto z kim sypia (nie mówię tutaj o pedofilli, oraz zoofilli)?
na pewno serwisy plotkarskie, bo ludzie lubią wiedzieć kto z kim, od kiedy i po co
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pan Sleszyński
Wysłany:
2009-08-30, 22:07
Wtrącę iż jak ktoś jest ciekaw jak wygląda życie homoseksuality, tego jak się trzeba ukrywać itp, zapraszam do mnie na bloga. Szczególnie osoby, które są przeciwne ).
Wtrącę iż jak ktoś jest ciekaw jak wygląda życie homoseksuality, tego jak się trzeba ukrywać itp, zapraszam do mnie na bloga. Szczególnie osoby, które są przeciwne ).
blogów takich osób jest pełno w sieci, wtedy kiedy ktoś jest chociaż w połowie anonimowy jakoś łatwiej mu wylać to co ma do powiedzenia o sobie i swoim życiu inaczej jak czytasz "Jan Kowalski gej - blog" i wszyscy wiedzą ktoś ty a inaczej jako "Janek gej - blog"
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-08-31, 07:32
Cytat
Chciałbym wtrącić tutaj moje zdanie. Mianowicie osoba homoseksualna nie wybiera sobie swojej orientacji, nie ma na to nikt wpływu. Nie jest to żadna choroba, a także nie ma na to żadnego lekarstwa.
Po prostu chromosom X po mamusi za bardzo się rządzi, więc można to potraktować jako nietypowe zaburzenie genetyczne porównywalne z różnym kolorem tęczówek u jednej osoby.
Htsz napisał/a:
inaczej jak czytasz Jan Kowalski gej - blog i wszyscy wiedzą ktoś ty a inaczej jako Janek gej - blog
Takich nie jest zbyt wiele, odwaga przypisana jest nielicznym, choć kiedyś widziałem wideo blog jednego geja.
Pan Sleszyński
Wysłany:
2009-08-31, 11:35
Krzysiek napisał/a:
Htsz napisał/a
inaczej jak czytasz Jan Kowalski gej - blog i wszyscy wiedzą ktoś ty a inaczej jako Janek gej - blog
Takich nie jest zbyt wiele, odwaga przypisana jest nielicznym, choć kiedyś widziałem wideo blog jednego geja.
Który został później rozpoznany na ulicy i kilka razy pobity .
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2010-01-25, 20:38
Tolerancja nie polega na chuchaniu i cacaniu odmienności.
W moim odbiorze polega po prostu na poszanowaniu odmiennych kultur, religii i poglądów - nie koniecznie musimy się z którymi musimy się zgadzać.
Idąc tokiem rozumowania tego kogoś można śmiało wywnioskować, iż z jakiegoś powodu nie lubisz na przykład Francji, to jesteś skazany w śród pewnej grupy ludzi którzy ją lubią na ” śmierć “.
lapavlo napisał/a:
jak nie lubisz szpinaku a będziesz krytykował cały czas kogoś za to że lubi
Na swoim bloga nic nie pisałeś o krytykowaniu innych osób, tylko o samej niechęci do danej rzeczy.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).