Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
to ci się dzieje z mylogiem to głównie sprawa użytkowników, ale z uwagi na niedziałające forum myloga, praktycznie zerowy brak kontaktu z administracją nie mają oni zbyt wielu miejsc aby porozmawiać o tym i dowiedzieć się co możne być nie tak o tym, ze moga mieć alternatywę i nie wkurzać się niepotrzebnie.
poza tym po to są rózne wydarzenia aby o nich rozmawiać. Idąc tokiem rozumowania "własnych podwórek" - to na cholerę trąbią mi w wiadomościach, że w jakimś chomczupindzu była powódź - przecież to sprawa tych co zalało a nie moja
problem myloga dotyczy wielu osób i warto o tym rozmawiać.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2008-08-12, 12:20
rashell napisał/a:
so boring.
zwłaszcza, że wczoraj od godziny 8 rano do 23 jedyne co widziałam na mylogu to "przerwa techniczna", która powinna trwać jak w komunikacie orzeczono "od 4-5 rano"
poza tym, rashell ludzie najeżdżają, bo zupełnie nie podoba im się to, że admini mają za przeproszeniem w dupie myloga, a już tym bardziej jego użytkowników.
rashell napisał/a:
sprawa tylko tego, kto korzysta, nie wiem po co robić wielkie halo.
ok, się zgodzę.
ale czy nie warto byłoby zawalczyć chociaż o odrobinę szacunku dla mylogowiczów? dogadać się z kimś a jak nie to spróbować przejąć domenę/serwer i po prostu ponaprawiać to co inni spieprzyli.
a nie tylko się przyglądać, wzruszać ramionami i mieć głęboko gdzieś jak admini ww. serwisu.
zwłaszcza, że wczoraj od godziny 8 rano do 23 jedyne co widziałam na mylogu to przerwa techniczna, która powinna trwać jak w komunikacie orzeczono od 4-5 rano
oboshe, to przerażające, przez 15 godzin nie widziałeś blogusi. no nie żyjesz.
[quote="rashell"]
ale czy nie warto byłoby zawalczyć chociaż o odrobinę szacunku dla mylogowiczów?
na pewno admini tu wchodzą (!) patrzą na wasze posty i myślą: ojej jacy cudni mobilizujący ludzie, weźmy dla nich się postarajmy (czy raczej: "miło było usłyszeć o nas przyjazne trzy podstrony, to nas w ch** mobilizuje"?).
pewnie się mylę, może tylko w moim odczuciu działanie cudzych serwisów (bo wy chyba jesteście na zajebistym eblożku, rajt) nie jest jakimś priorytetem, równie interesujące jak pisanie o sytuacji tybecie albo gruzji. i równie wiele daje
Ostatnio zmieniony przez rashell 2008-08-12, 20:00, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).